RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI
P-40 warbird from Art Tech
zajko:
Zdravo,
Imam isti takav, doduse PARKZONE, isporucuju ga ARF sa motorom (??) ... Odlican avion, lep... jako lepo leti ali je mnogo vrcav, zato sto je takav dobar, ali... mali raspon... pa lako ode na sve strane... Kad sam mu ubio komande na stanici D/R, bila je mnogo bolja prica..., dok to nisam uradio olupao sam ga par puta, ali tu je TIGAR Epoxy, koji sve to resava...
Stvarno super avioncic, samo ga treba leteti blizu, njegova color shema, ne dozvoljava daljinu ne vidis gde je sta je, a kad saznas na osnovu komandi on je vec dole...
Sa ovim dobijes i stalak, tako da kad ne leti moze na sustiklu pa na TV...
Pozz Zajko
dovlasmith:
--- Quote from: zajko on August 27, 2012, 10:01:09 PM ---Zdravo,
Imam isti takav, doduse PARKZONE, isporucuju ga ARF sa motorom (??) ... Odlican avion, lep... jako lepo leti ali je mnogo vrcav, zato sto je takav dobar, ali... mali raspon... pa lako ode na sve strane... Kad sam mu ubio komande na stanici D/R, bila je mnogo bolja prica..., dok to nisam uradio olupao sam ga par puta, ali tu je TIGAR Epoxy, koji sve to resava...
Stvarno super avioncic, samo ga treba leteti blizu, njegova color shema, ne dozvoljava daljinu ne vidis gde je sta je, a kad saznas na osnovu komandi on je vec dole...
Sa ovim dobijes i stalak, tako da kad ne leti moze na sustiklu pa na TV...
Pozz Zajko
--- End quote ---
Pozdrav :)
JA sam ga dobio u RTF verziji.
Ima stalak i stoji odmah do mene jer je jednostavno preeeleeep, a u letu deluje jako verno pogotovu pri sporijim pasovima...
Posto imas iskustva s njim , kako ga spustas? Ja sam ga leteo do sad 5 puta, ali jednom mi se desilo da sam pri vedoj brzini oduzeo potpuno gas i glajdovao ga pri cemu mi se slomila elisa, tako da sam sad nesiguran na koji nacin ga treba sleteti
Savet bi mi dobro dosao, hvala unapred :)
Pozzz!!!
zajko:
U principu kao i svaki avion samo sto on trazi neku brzinu na sletanju, sletanje sa malim gasom, dovedes da ga u paralelu sa zemljom sa nekim malim gasom, na nekoj maloj visini ispod 1 m, samo skines naglo gas i das mu malo elevator na sebe, ali bas malo... da ode prvo na guzicu pa tek onda spusti kljun.. nisam lomio elisu ili bilo sta na sletanju.. On je war bird, niskokilac, mali raspon krila, trazi neku brzinu, osetljiv je na komandama... ali je super...
Ja u poslednje vreme gotivim ili ogromne avione ili male, male... micro... oni su ludi za zabavu i vezbu... kao simulator ! (photograf)
Izvini nije ParkZone nego E-Flite mmmm :sljus :sljus :sljus
evo sletanje sa malim gasom! (:beer:)
dovlasmith:
Hvala ti puno na savetu :)
Upravo tako sam ga sleteo kako si ti opisao posle lomljenja elise koja je prilicno cvrsta btw, i nije se nista lose desilo, samo sam bio u nedoumici da li mozda on moze malo vise da glajduje, pa sam zato pitao...
Inace , to je upravo taj model, samo sto moj ima malo svetliju kolor semu.
Koliko sam ja istrazivao na netu, to je prvo kyosho napravio, pa ga prodao tom e-flite-u (zato me je i zacudilo kad si rekao parkzone), pa je jedno kratko vreme bio u redcat-u pa je na kraju zavrsio u art -techu :_D
Sve u svemu, stojao je kod mene na stalku dok se nisam obucio na easy star-u II, pa sam ga tek onda uzleteo i bio sam presrecan koliko lepo izgleda u vazduhu ...
Pozzz!!! (:beer:)
dovlasmith:
Ovo je moj model koji je ja mislim isti kao tvoj :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version