ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM
ASK 21 KOJI MOTOR
sasa:
--- Quote from: ivanmagd on August 31, 2012, 02:58:14 PM ---I cekaj.... koga sad da poslusa?
--- End quote ---
:sljus :sljus :sljus :_D :_D :_D
Milosh:
A da nije bobina 4e
@miša2002 postavio bih isti motor kad bih ga nasao, ali nema ga nigde a slabiji ne bih stavljao zato sto mislim da bi bio preslab za ovaj model.
@magic ne znam sve podatke koje si mi naveo mmmm ,
koliko znam ova elisa je 11 x 6 inca, baterija LiPo 1300 mah 11.1v 3s a u planu mi je LiPo od 1800 mah 3s. Kacenje motora je prednje (Front mount).
miša2002:
--- Quote from: ivanmagd on August 31, 2012, 02:58:14 PM ---I cekaj.... koga sad da poslusa?
--- End quote ---
--- Quote from: Anakin on August 31, 2012, 03:19:52 PM ---
--- End quote ---
Pa Mišu... :_D
--- End quote ---
Da niste malo tendenciozni ??? mmmm
--- Quote from: Milosh on August 31, 2012, 04:59:47 PM ---A da nije bobina 4e
@miša2002 postavio bih isti motor kad bih ga nasao, ali nema ga nigde a slabiji ne bih stavljao zato sto mislim da bi bio preslab za ovaj model.
@magic ne znam sve podatke koje si mi naveo mmmm ,
koliko znam ova elisa je 11 x 6 inca, baterija LiPo 1300 mah 11.1v 3s a u planu mi je LiPo od 1800 mah 3s. Kacenje motora je prednje (Front mount).
--- End quote ---
Po podacima, jedan je 160W a drugi 150W. Težina je manja od 800gr? - po podacima sa linka koji si dao.
Prvi je 1200kv a drugi 1230kv i daje 311gr potiska...
Za prvi navode 16A const. a za drugi 14A const.
Čisto matematički gledano, tu nešto ne štima...
Ja bih se složio s Veljkom i "zvonce" izbacio, ali tu nastaju drugi problemi - ostatak setupa a i dimenziono-montažni !
Navedi konkretnu težinu modela, pa nek Veljko vidi u njegovoj bazi šta ima. Ja sam izbrisao sve ispod 500W.
Pozdrav
Moša
magic:
--- Quote from: Milosh on August 31, 2012, 04:59:47 PM ---@magic ne znam sve podatke koje si mi naveo mmmm ,
--- End quote ---
Ja mogu da ti navedem mnogo razlicitih motora koji bi te zadovoljili ali sam te sve ovo pitao kako bi mogao da zadrzis vec postojecu opremu. Ako hoces da kupujes sve novo spakovacemo sve mnogo bolje, cene sa HK su stvarno smesne za te male snage.
Inace sa tom jedrilicom zaboravi na termalno jedrenje zato sto je profil RG15 jako brz i tanak profil i ovo bi bila lepa akrobatska jedrilica sa malo jacim motorom ili jedrlica za padinsko jedrenje ali sa nekim ojacanjima, narocito krila.
Isto tako vodi racuna o tezistu ako vec planiras tezu bateriju.
Sve ovo pisem da bi i ostali uvideli da se ne moze tek tako reci, e treba mi neki motor.
poz
bjanko:
Ne znam da li bi odgovarao ovaj motor http://www.rcsrbija.rs/index.php?route=product/product&path=68_94_274&product_id=670
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version