Znam sta znaci fleshovati nesto. Ono sto mi pravi neku vrstu zabune je ovo. Pogledao sam neko uputstvo za Mystery HK esc, i po njemu svasta moze da se podesi preko daljinca. Recimo brake, voltage cutt off, motor timing, acceleration start up, cuttoff type... sve je to ono najbitnije... valjda.
U pitanju je ovo uputstvo
http://robots.dacloughb.com/wp-content/uploads/2012/03/mystery-esc-programming.pdfZar nije flashovanje u stvari podesavanje tih istih parametara, ali putem interfejs kartice za flashovanje preko racunara?
U preradjenom firmveru su sva ta podesavanja uradjena i ubacuju se lako bez daljinskog, klikom misa. Samo sto nakon flashovanja ne moze da se resetuje na fabricki seting i da se ponovo podesava preko daljinskog, vec mora, ako se zeli promena parametara, da se opet flashuje.
Jel sam ja to dobro skontao? Flashovanje i daljinski rade istu stvar na 2 razlicita nacina?
Svuda se detaljno opisuje kako flashovati, i tek tu i tamo se spominje sta se time dobija. Kazu "bolje performanse" i gotovo. Ako se radi o tajminzima i ostalim stvarima koje mozemo videti na slici koju je zakacio vpilic, to se radi i preko daljinskog.
I jesam guglao.... ali izgleda da nisam dovoljno inteligentan. Ne zamerite. Ako neko zna da mi pojasni sta se dobija flashovanjem, ali detaljno.
Ne znam o kom je djubretu rec... izvinjavam se ako sam zagadio tvoju magicnu sredinu...