RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU

alu ili mesingane cevčice...

<< < (2/3) > >>

mirce:
Hvala za ideje, videću kod staklorezaca ako ne nadjem, tu zovem Lasla...

Pozdrav i hvala

Mirče

miša2002:

--- Quote from: mirce on October 23, 2012, 03:55:50 PM ---Ti profili mi trebaju za šinu za otvaranje kabine ne Zerou.
Našao sam aluminijum 10x10 spoljne mere, ali to je malo "glomazno".
Možda napravim šinu od okruglog matrijala...

Pozdrav

Mirče

--- End quote ---

Ne bih ti preporučio aluminijumske profile iz gomile razloga, kao i one za prozore, jer su oni sa gumom, bar one koje sam ja koristio, a kad izvadiš gumu - nisu nizašta. Možda ima i neka druga vrsta, ali ja ih nisam video...
Za to, što ti hoćeš, najbolja kombinacija je egalizirani ili polirani čelik i teflon ili WD plastika !

Ako hoćeš "bezobrazne" klizače-otvarače, pa još da klize "sami" i rade što šta, usput, prežali jedan kanal na stanici i ... :big smile

danko:
Mirče, imaš kod Rajana jako velik asortiman obojenih metala.. Koliko vidim imaju alu kvadratne šipke od 4x4 pa na gore.. Imaš i alu cevi 6mm, alu okrugle šipke.. Možeš da praviš raznorazne kombinacije.

Link do sajta je:

http://www.rajan.rs/pgs/products.html

mirce:
Hvala svima, ja gledo, gledo, pa na kraju kupio od gosn Majlata onu mesinganu kvadratnu cevku...

Inače, juče sam išao u komšiluk da vidim tu u jednoj firmi koja prodaje alu i PVC stolariju, imaju li kvadratne cevi kakve mi trebaju. Naravno nemaju, ali uzeh katalog i kad sam video cene, kupio sam sva vrata i prozore da promenim na kući... :sljus
Čekam ujutro majstore da izbijamo pendžere i vrata, pa da stavljamo nove...

Pozdrav

Mirče

miša2002:
 :sljus
A ja mislio, on traži za model, kad ono

--- Quote from: mirce on October 26, 2012, 01:47:25 AM ---......
Čekam ujutro majstore da izbijamo pendžere i vrata, pa da stavljamo nove...

Pozdrav

Mirče

--- End quote ---
:big smile

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version