ELEKTRONIKA > SIMULATORI
PHOENIX RC
Fuki:
Nakon dugo razmisljanja i citanja po forumima odlucio sam da ipak kupim Phoenix Rc. (pijanoo) I šta reći drugo nego savrseno...
Grafika, ambijent, fizika jednostavno sam oduševljen. Vidim da se i po ovom forumu pricalo o njemu pa sam odlucio da dam i ja svoj komentar povodom ovog simulatora...
Voleo bih da znam ako ga je jos neko probao kao i neke druge simulatore da mi da svoje mislenje i poredjenje sa drugim simulatorima pošto ja nisam probao nista osim ovog. Hvala pozdrav...
n3mke:
Ja sam probao realflight g4, aerofly pro deluxe i fs one solo. Naravno realflight i aerofly su mnogo bolji od fs one-a ali se i ta dva razlikuju. Npr helikopteri su mnogo bolji u rfg 4.. Sto se tice aviona u rfg su ok, ali ima par mana koje su resene u aerofly-u, ali i aerofly ima mana tako da su tu negde. Po meni je rfg bolji.
Oba simulatora mozes da nadjes sa "tabletom" dok phoenix mora da se pazari i to za velike pare. Ja imam instaliran phoenix ali ne mogu da igram (jos).
magic:
Fuki pozdrav i dobrodosao na forum,
mene isto jako zanima Phoenix. Kazes da je fizika jako dobra, nemoj da se ljutis, ali kazi mi molim te koliko imas pravog iskustva u RC-u? Posto si nov na forumu a i mislim da se nismo upoznali na nekoj livadi pa ne znam kako letis prave modele, koliko stvarno mozes da uporedis Phoenix sa letenjem pravih modela? Ne mislim nista lose, naprotiv!
Simulatori su neizbezni deo ovog hobija jer sa njima covek stice rutinu i pocinje automatski da reaguje u kriticnim situacijama ali nista ne moze da zameni livadu! Ja trenutno vezbam na AFPD, doduse starija varijanta sa "tableticom" i nisam zadovoljan pa razmisljam o promeni.
Pozdrav
n3mke:
magic ja sa ovo malo iskustva u pravom rc letenju mislim da je g4 skroz ok za vezbanje.. :) probaj ako nisi.
poz
misha:
iz licnog iskustva mogu da vam potvrdim da je real flight 4 (imam i novu 4.5 verziju ali radi vidno sporije) veoma dobar za prvu obuku.
nakon samo 2-3 sata simulatora mozete poletati i sletati pravim rc modelima aviona i helikoptera.
postoji i veliki izbor modela (5 ekstenzija).
pozdrav Misha
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version