ELEKTRONIKA > SIMULATORI

PHOENIX RC

<< < (2/6) > >>

Fuki:
Izvinjavam se sto tek sad odgovaram bio sam u nekoj guzvi ;). Prvo da odgovorim Magic-u, prvi susret sa nekim modelom sam imao verovao ili ne jos davne 1993. i nisam se nesto proslavio posto pre svega sam bio klinac a i sam sam pokusavao da letim sa modelom od 1500DM, zatim sam pokusao i sa helikopterom i to je bio krajnje tuzan pokusaj  ;namig. Tako da od 1995 do sad gotovo da nisam imao kontakta sa rc modelima. Ove godine mi se ukazala prilika da konacno naucim da letim sa kolegama dobre volje i S.Mitrovice tako da sam odlucio da ponovo ulozim trud i pare ne bi li konacno oživeo dečački san :). Do sada sam imao 4 letenja i za sad sam samo leteo sto se kaže školski tako da nisam iskusan mada mogu ti reci da je bio moj model ja bih i sleteo na prvom letu ali što je sigurno sigurno kad završim svoj model onda cu da dižem adrenalin na taj nivo :jaki:. Mogu samo reci da na osnovu tih par letova i letenja na Phoenix-u da je simulator zaista realan i da mi je puno pomogao verujem da su i drugi dobri ali za sad sam zaista zadovoljan pogotovo zato što su mu apdejtovi besplatni i redovni. I da cuo sam da ti simulatori sa tableticom uvek imaju neki problem da im aileroni ne rade kako treba da komande dosta kasne i to, tako da nisam ni pokusavao da ih instaliram...
Jedan drugar ima originalni kabl za AFPD tako da cu se menjati malo sa njim pa da vidimo oboica razliku. Kad ga budem probao onda cu i znati koji je bolji, realniji....

Misho da li imas originalni kabl za G4 ili si ga pravio po uputstvu sa sajtova? Poz

misha:
dakle obicno ide na jednom kraju USB dongle a na drugom kraju ide prikljucak za odredjenu stanicu.
pregledaj oglase ili pozovi Zajka, on ima kablove u kompletu sa prikljuckom za skoro sve vrste stanica.
ovakvi kablovi bi trebalo da rade sa svim simulatorima.
mislim sa kod Zajka kostaju 50 eura sa programom (simulatorom). a da su 30 eura samo kablovi,
ali najbolje je da ga pozoves ili da mu pises.

office@rcbgd.com

ps nadam se da nisam prekrsio nikakvo pravilo reklamiranja.
NEMAM NIKAKAV PROCENAT samo pokusavam da pomognem coveku.
ako nesto nije u redu molim administratora da slobodno izbrise neodgovarajuce delove.

pozdrav

Fuki:
Hvala misho na informaciji bice mi od koristi. Poz

MEPHISTO:
Питање кабла за симулатор можете да решите врло једноставно.

Треба вам најобичнији кабл који на оба краја има стерео утикач од 3.5 мм (као за слушалице или микрофон...) и који можда кошта 100 - 200 динара.
Један крај се прикључи на станицу а други на микрофонски улаз на компјутеру.
Треба вам још и два мла програмчића: PPJoy i SmartPropoPlus...

Ја сам на овакав начин повезао DX7 са G4 флајт симулатором и то ради сјајно...

Постоји на нету и детаљно објашњење како се то све активира, ако вас буде интересовало поставићу и линк, мрзи ме тренутно да га тражим...

Matić Dragan:

--- Quote from: misha on November 18, 2008, 11:37:03 AM ---
nakon samo 2-3 sata simulatora  mozete poletati i sletati pravim rc modelima aviona i helikoptera.

--- End quote ---

:)aplauz :)aplauz :)aplauz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version