ELEKTRONIKA > SIMULATORI
pomoc
Arnoldinyo:
Ovako uzeo sam SAPAC FT06-B koja ima izlaz banana 3,5mm!imam i banana-banana kablic...dakle MOLIM VAS(kao sto rece gospodin MAT) ako bi neko bio ljubazan da mi nareze CD sa simulatorom ili pusti link za skidanje...i malo detaljnjije objasni kako da povezem stanicu a da sve to radi...Vozio sam G3 na tastaturi i poprilicno lako i vozim i slecem kapiram da ce sa stanicom u pocetku biti mnoooogooo teze...sta i kako sa programima...ja sad kao nesto pokusavam...ali pomoc mi svakako treba!!!
Unapred HVALA!
marko:
Ja cu ti narezati DVD, na Vracaru sam pored Hrama, dodji kada hoces po njega 011/2456116, Marko.
Arnoldinyo:
Hvala Marko!!!Zovem te ovih dana pre nego sto krenem da vidim dal si kuci!!!
Arnoldinyo:
I jos jedno pitanje sastavljeno iz bezbroj pitanja...Znaci kada upalim stanicu,prikacim je na mic ulaz i odmutiram ga i pomeram joy na stanici menja se zvuk na zvucniku...Sto znaci da stanica radi...da ulaz za mic radi...Sve radi...Valjda je tako...E sad skino sam FMS beta 7 ili tako nesto posto sam procitao da je free i da moze sa stanicom da se igra za razliku od demo G3...i pored toga jos sam skinuo PPJoy i SSPConsole...i sta sad da radim...Sve sam pokusavao i nista...NECE!!!SOS SOS SOS
marko:
Vidi, ja koristim jednu malu spravicu , sa jedne strane je jack za stanicu, a sa druge USB.
Za igranje mi je potreban samo klasican crack, EMULATOR, i u njemu imaju sva podesavanja.
Stanica mora da je ukljucena sve vreme dok igram, a pre nego sto krenem da igram moram da podesim stanicu u control panel-game controlers-i onda kontroler koji koristim.
Kada podesis igricu i emulator, njih vise ne moram da cackam, ali svaki put kada ukljucim kompjuter moram da podesim u control panelu stanicu.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version