Ne moras da budes sam da bi vozio "sporaca", po svetu su jako popularni i imaju jake skupove a i takmicenja... Naravno za usamljene igrace su najpovoljniji i najzanimljiviji... Ja obozavam svog i kad izadjem u kamenjar ubijem 2-3h a da i ne primetim da je proslo toliko... Plus prednost je sto kod tih modela nema kraja sredjivanju, stalno nesto moze da se dopravi, doda, dal roll bar ili bull bar, mozda winch, sajla neka ili koji god detalj kao kod pravog terenca... Jos jedna pozitivna strana je sto baterije u njima jako dugo traju...
Sto se prepravke monstera tice moze i to, ali nikad nece biti tako sposoban za teren i verna skala... Ja sam se zezao sa emaxx-om i svasta radio, ali jednostavno nije to to...
Na ovom linku je moj Venom Safari Creeper, mocna i neunistiva sprava:
http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,7951.0.html. Ja bi naravno preporucio njega, ali problem su sada delovi jer se teze nalaze, zato je bolja opcija nesto od Axial-a, imas i delova i upgrade-ova kolko god hoces, ma svasta nesto... Sto se izdrzljivosti tice, njihove shashije su najpopularnije i tu ne treba brinuti... Gume uopste nisu tanke, samo su mekane, ali jako zilave... Ja mog Creepera akam vec skoro tri godine i na gumama se skoro i ne primecuje potrosenost, a kopalo se se cvrsto!
Sto se nabavke sa TH-a tice to ce Vlada bolje da pojasni, kao i njegove utiske o SCX10... Ja mogu da prokemantarisem samo da je uzivo prelep, kvalitetno napravljen, izdrzljiv, radi ko sat i jako je sposoban za pentranje... Vozali se par puta i meni se jako svidja, imam i volje za nabavkom jednog u kit verziji, ali ne stizem...
...
Pozz
Nenad