A sada ono glavno, tj. letenje!
Cast da prvi proba model je dobio Nikola, kao prvo zato sto ga je on i sastavio na maestralan nacin
, a kao drugo je ipak bolje da on prvo sve proveri
.
Kako je protekao prvi let imate vec u filmicu koji je prethodno okacen. Nikola je delovao odusevljeno za vreme a i posle leta. No, bilo bi lepo da on o tome napise.
A onda je dosao red na mene
I sta da vam kazem,
. Namerno nisam hteo juce nista da pisem da bi mi se slegli utisci. Napravio sam 2 leta od po 6 min., nista specijalno, samo figure iz Basic-a. Pa utisak je jako cudan, a opet kada malo bolje razmislim fantastican. Vec posle 30 sekundi od poletanja imao sam utisak kao da jako dobro poznajem model. Leti jako slicno kao F3A avion, barem u onim elementima koje sam ja sa njim radio, ali nekako deluje "laksi" u vazduhu. Prvo sletanje je bilo perfektno pred noge bez vezbanja prilaza
a to samo po sebi vec puno toga govori. Iako je Sickle jako visoko podigao lestvicu i sto jako, jako tesko nesto posle moze da impresionira, EF Extra je impresionirala tako sto neverovatno lici na 2x2 F3A model, a to je
OGROMAN kompliment!
OK, ima da se sada radi na otklonima za sva 3 moda letenja, da se lepo nadje teziste, da se malo miksuje, ali to su sitnice, mogao sam juce ladno da se takmicim sa avionom u IMAC-u, toliko o tome. Sve moja ocekivanja su ispunjena i prevazidjena.
Posto je ovo jedna univerzalna ptica, radi sve, od preciznog letenja do skroz otkacenog freestyle ove sezone cu joj posvetiti maksimalnu paznju.
Eto, polako se neke moje ideje i zelje sta zelim da imam u floti ispunjavaju, no nema se mira
...
poz