Author Topic: Da okupimo Nislije!!!  (Read 108609 times)

Offline lazar89nis

• Full Member
Re: Da okupimo Nislije!!!
« Reply #300 on: June 20, 2015, 07:56:07 PM »
Ja sutra imam dnevnu svadbu tako da mogu samo da vam pozelim lepo letelje :)  (<--)

Offline kole_niš

• Full Member
« Reply #301 on: June 21, 2015, 10:03:27 PM »
Malo se danas vozilo, a bogami i letelo, pošto je stao vetar i prosušili se aerodromi... Onaj deo nakon podvožnjaka i nije nešto za vožnju, mada bi mogao da se sredi, ima par kamenčina koje štrče, prilično nezgodno.

Offline Vaci

• Sr. Member
« Reply #302 on: June 28, 2015, 01:51:46 PM »
Palo mi na pamet da nacrtam stazu na ulici. Stvarno mi dosadno vise da vozim bez veze tamo vamo, nema izazova. A nikako da svi nadjemo vremena da se okupimo.

Mozemo tako da nacrtamo stazu, i da napravimo vremensku trku na primer po 10 krugova svako. Najkrace vreme pobedjuje. Da se ne bi opustali previse, ove kontrolne tacke na unutrasnjosti krivine donose +1sec ako ih dodirnemo. Takodje, da bi bilo zanimljivije svi mozemo da udjemo 50-100 kinte kao ucesce :P pa da neko ima motiva da pobedi za 300-400-500din kao nagradu  (<--) Da napravimo tako turnir i da se stvarno zabavimo. :)

Uopste nije lako voziti precizno po stazi i na malom prostoru, bas je izazovno. Posebno kada ima tako malo prasine na nekoj krivini, pa ne smes da zakacis kontrolne tacke.... ako hocete aj neki vidend da probamo taj sistem.

Offline Daky

• Sr. Member
    • FaceBook
« Reply #303 on: June 28, 2015, 04:57:06 PM »
Vaciiiii kraljjjj!!!  (pijemo) :)aplauz :)aplauz
Dalibor Daky Ilić

Offline vladasimon

• Full Member
    • vladasimon's Blog
« Reply #304 on: June 29, 2015, 05:45:16 PM »
Za 500 kinti možete da se organizujete za Svilajnac i vozate ko ljudi ;) Imaces/te sve to sto si naveo  ()-()

Offline mracni

• Jr. Member
  • **
  • Acko - nis
« Reply #305 on: June 29, 2015, 06:00:27 PM »
He he , ja bi prvi doso i ako nemam konkurentan model za stazu , jer u glavnom vozim monstere ...

Mislim da ovako stoje stvari , u naj boljem slucaju 5000 gorivo sa putarinom  kad se podeli na 5 clana to mu grubo dodje 1000 din + 1200 ulaz na stazu + cirke 1500din da se nesto pojede i popije , kad sve saberes daleko smo od 500 din ...

S tim da sam racunao 5putnika , Sto je u naj naj naj boljem slucaju jer nas nema 5 sa autima ... znaci jos koji dinar preko :D

Bila nam je odlicna karting staza za vedZbanje , ali jbg pocelo leto i voznja kartinga :D  Ja ako se domognem nekog bagija dolazim 10000000000% pa kako god , ovako dzaba da balavim na stazi hihi

Offline Vaci

• Sr. Member
« Reply #306 on: June 29, 2015, 09:50:26 PM »
Ma hocemo i u Svilajnac, al ajde da se pogode bar trojica da mogu u isto vreme, a mi ni dvojica ne mozemo da se zberemo.... mnogo pritiskaju obaveze i ostalo, takva smo neka malerozna grupica, nikako da se sastavimo. Al doci cemo i tamo, cuvam ganc nove gume za stazu :P

Offline lazar89nis

• Full Member
« Reply #307 on: July 11, 2015, 11:14:43 AM »
Da li neko hoce da leti danas? :)

Offline milzoric

• Full Member
« Reply #308 on: July 15, 2015, 09:58:29 PM »
ОБАВЕШТАВАМ љубитеље авијације, ваздухопловног моделарства  града Ниша, да је у плану одржавање изложбе и сусрета под називом "ДАНИ СРПСКЕ АВИЈАЦИЈЕ".                                                                                                                                                   Изложба и представљање би се одржали и представили у ..ДЕЧИЈЕМ КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ.. Парк Чаир (поред стадиона Чаир),              дана 01. 02. август 2015. године у времену од 10.00 до 18.00 часова. Улаз бесплатан (поставка дан раније поподне)
Сви који су заинтересовани за престављање и поставку својих модела могу да се пријаве овде на форуму или на ПМ.
У плану је статичка изложба , представљање и приказ летења испред објекта ДКЦ, предавање историје српске авијације видео продукција и наравно ако неко неко има неки предлог да и то уврстимо у програм. Ово је само инцијатива која је одобрена и надам се да ћемо је у најбољем светлу реализовати и лепо дружити. Милорад Зорић (zoric964@gmail.com)

Offline mracni

• Jr. Member
  • **
  • Acko - nis
« Reply #309 on: July 16, 2015, 11:28:14 AM »
Ja za ucesce nisam , ali bi svakako dosao da razgledam ovu lepu kolekciju ...
Nadam se da cu imati prilike da vidim neki od ovih modela u akciji :D  Gde se lete ako nije tajna  mmmm

Offline Viper

• Jr. Member
  • **
« Reply #310 on: July 16, 2015, 12:11:48 PM »
Jesu svi modeli leteci? Voleo bih da vidim ovaj G2 u akciji:)

Offline milzoric

• Full Member
« Reply #311 on: July 17, 2015, 06:46:25 AM »
Modeli na slici su mali deo mog hangara, Ovo su replike pravih aviona bivse i sadasnje drzave i leteci su . Galeb  jedini nema setap jer je u planu motor EDF 60 i in ce biti kompletiran ostali su kompletirani. Mesto letenja nekad bilo gradsko polje kod tehnickih fakulteta i Donje Medjurovo , ali za ove modele je potrebna staza jer u Nisu nemamo uredjenu lokaciju za letenje pa ih jos nisam probao, letim jedrilice na vitlo. Moji modeli su prikazani na ovom forumu http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,9799.0.html Nadam se da ce nasom promocijom i predstavljanjem dobiti od nadleznih adekvatnu lokaciju za letenje i da cemo moci i mi u Nisu da organizujemo skupove modelara i druzenje sa modelarima iz ostalih gradova . pozz Milorad Zoric Nis

Offline mracni

• Jr. Member
  • **
  • Acko - nis
« Reply #312 on: July 18, 2015, 12:43:46 PM »
Sta mislite za posle podne da padne neko druzenje ???   Ko sta ima pa da letimo i vozimo autice ???

Offline lazar89nis

• Full Member
« Reply #313 on: July 18, 2015, 01:00:23 PM »
oko koliko sati i gde? :)

Offline mracni

• Jr. Member
  • **
  • Acko - nis
« Reply #314 on: July 18, 2015, 01:20:18 PM »
pa mogli bi oko 18h branko bjegovic ? poslao sam sms svima pa da vidimo ocel jos neko da se javi .
« Last Edit: July 18, 2015, 01:24:01 PM by mracni »