RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI

Twisteri napucani i spremni

(1/5) > >>

r-xx:

Skockao sam moj prvi twister, svasta je preziveo, katasrtofalne padove i lomove, evo zamenih mu

esc, doradio teziste, nabudzio mu tochkove i upravljivost, potisak iz njegovog himax motora ide

preko 1 kg..

zima dosla pa je dosadno, evo rimejkujem staru avijaciju, ma da tu je i sve novo i skockano:

Twister kad je nov, leti labaratoriski pravo, kao lenjirom, moguci su proleti na 20 cm od zemlje u

duzini od 100 m, bez nekog velikog umeca, kada se motor ugasi on postaje jedrilica.. Aerodinamicki

savrsen...

(pijemo) (pijemo) (pijemo)

zajko:
 :)aplauz :)aplauz
Moze sutra neki probni let... ja moram da idem po neke stvari... a hocu da malo letim i onog firebird stratosa, strasna igrackica !! I RADZA !! (pijemo)

r-xx:

Danas je bila mozda dobra sansa... Evo sad sneg... generalno gorim od zelje da poletim F-15, pazi

tezhina bez baterija:

906 gr...  kalup je savrshen, trebao bi da leti ko lenjirom....                            (<--) (<--)

dovlasmith:
Pozdrav,
ovaj moj twister ima esc od 80A, stock motor i 3s2200 25-50c bateriju.
Nisam ga jos poleteo. Kad mu ukjljucim motor hoce da mi izleti iz ruke koliko ioma velik potisak, a na esc-u se pali neka crvena lampica (esc je od modellsport-a). Sta to znaci?
Lampica se pali kad je gas na oko 70%... :)

r-xx:

Mali kapacitet baterije, lepo bi bilo da ga bacish na ampermetar i sve probash sa vishe razlichitih baterija, jer taj himax otje da potegne i 55 ampera, onda suva proba, gas da varira izmedju 70 i 100% jedan min, pa proverish koliko ti je ostalo struje, pa minut ipo, dva... Odredish minutazhu za svaku bateriju a ujedno je to i proba celog setapa. Ako je sve ok, tajminzi provereni, nishta ne smrdi, sve radi ok, tek onda polecesh!!!

(pijemo) (pijemo) (pijemo)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version