RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI
Twisteri napucani i spremni
r-xx:
Skockao sam moj prvi twister, svasta je preziveo, katasrtofalne padove i lomove, evo zamenih mu
esc, doradio teziste, nabudzio mu tochkove i upravljivost, potisak iz njegovog himax motora ide
preko 1 kg..
zima dosla pa je dosadno, evo rimejkujem staru avijaciju, ma da tu je i sve novo i skockano:
Twister kad je nov, leti labaratoriski pravo, kao lenjirom, moguci su proleti na 20 cm od zemlje u
duzini od 100 m, bez nekog velikog umeca, kada se motor ugasi on postaje jedrilica.. Aerodinamicki
savrsen...
(pijemo) (pijemo) (pijemo)
zajko:
:)aplauz :)aplauz
Moze sutra neki probni let... ja moram da idem po neke stvari... a hocu da malo letim i onog firebird stratosa, strasna igrackica !! I RADZA !! (pijemo)
r-xx:
Danas je bila mozda dobra sansa... Evo sad sneg... generalno gorim od zelje da poletim F-15, pazi
tezhina bez baterija:
906 gr... kalup je savrshen, trebao bi da leti ko lenjirom.... (<--) (<--)
dovlasmith:
Pozdrav,
ovaj moj twister ima esc od 80A, stock motor i 3s2200 25-50c bateriju.
Nisam ga jos poleteo. Kad mu ukjljucim motor hoce da mi izleti iz ruke koliko ioma velik potisak, a na esc-u se pali neka crvena lampica (esc je od modellsport-a). Sta to znaci?
Lampica se pali kad je gas na oko 70%... :)
r-xx:
Mali kapacitet baterije, lepo bi bilo da ga bacish na ampermetar i sve probash sa vishe razlichitih baterija, jer taj himax otje da potegne i 55 ampera, onda suva proba, gas da varira izmedju 70 i 100% jedan min, pa proverish koliko ti je ostalo struje, pa minut ipo, dva... Odredish minutazhu za svaku bateriju a ujedno je to i proba celog setapa. Ako je sve ok, tajminzi provereni, nishta ne smrdi, sve radi ok, tek onda polecesh!!!
(pijemo) (pijemo) (pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version