RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI
Twisteri napucani i spremni
r-xx:
Pri poletanju mu treba snaga, skoro svih 100%, a u letu mozhe da se shtedi, on chak mozhe da jedri i letece fino sa ugashenim motorom. Twister je ubica baterija ko i svi drugi fenovi, tajminzi moraju da budu precizni jer baterije odoshe, setap mora da bude dobar inache ode avion. Moj savet je da treba imati shto vishe potiska za svaki sluchaj, i dobra proba na suvo. Eto ga moj prvi prelepljeni twister kao opomena, 70 % padova je zbog setapa, dehsavalo se da mi rastapa konektore i celije na bateriji, potpuno ostane bez struje itd...
(<--) (<--) (<--) (<--) (<--) (<--) (<--) (<--) (<--) (<--) (<--) (<--)
dovlasmith:
Danas sam ga poleteo sa 70% gasa, merio sam vreme leta (4 i po min) i ostalo mi je 34% baterije. Tokom leta sam isao izmedju 50 i 70% gasa. Malo je osetljiviji bio na elevatoru, pa cu to morati malo da korigujem.
Inace, lepo je i poleteo i sleteo, prilicno je upravljiv...
Pozz
r-xx:
Ko bonbona je, leti ko jedrilica, bas je uzivancija dok je u gabaritu fabrichkom... (pijemo)
dovlasmith:
BAs tako, jako je dobar. Steta sto imam samo jednu bateriju, moracu da nabavim bar jos jednu od 3300 mAh. Bas sam ga malopre leteo, esc je iskljucio motor zbog baterije, a ja sam ga odjedrio pravac i dve krivine i spustio uz vetar:)))
magic:
Ako budes stalno cedio baterije do kraja tako sto ce ti ih ESC iskljucivati u letu nemoj da se iznenadis ako ti budu trajale jaaaako malo u smislu broja ciklusa!
poz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version