ELEKTRONIKA > SIMULATORI

pomoć oko phoenix 3.0

(1/7) > >>

donkihote:
pozdrav svima,evo stigao mi željno očekivan heli,i naravno u naslovu pomenuti simulator,sve ja njega povežem, instaliram,calibriram prvo stanicu u windows-u posle uradim to i u programu sve ok onda počinju problemi,dok kalibriram komande sve on prepozna i prodje u redu i čim to sve izfinishiram onda mi izadje prozor za split screen  (:sok:) koji mi trenutno i ne treba kad zatvorim taj prozor piše mi da phoenix ne prepoznaje USB interface,kaže mi da ga reconectujem i ponovo priključim što sam i uradio ali ne pomaže,i tako sad već nakon tri sata "vežbanja" na simulatoru,psovanja i tri put sam već nanovo instalirao,kalibrirao sve,nikako da mi se pokrene sve kako treba,jel imao neko sličnu situaciju,očajan sam,verovatno je skroz neka glupa sitnica,ali ne znam dalje,sve sam probao šta mi je palo na pamet,ja uzgred stanica je spektrum DX6i ako nekome nešto znači da mi dalje pomogne

sman:
probaj na neki drugi komp. pa ako radi onda treba da preinstaliras tvoj kompjuter(mozda imas neku "gresku" u komp.) ... ja sam imao slican problem i posle preinstalacije phenix je radio...

donkihote:
..bem li ga nemam drugi računar da probam evo u medjuvremenu sam uradio i četvrtu reinstalaciju programa,kalibracije i sve to a opet mi se pojavi prozor za split screen kao da sam ubacio dva predajnika odnosno USB-a... i naravno kad taj prozor zatvorim opet ista poruka,kaže da nije utaknuta USB jedinica a pre toga sam izvršio sve potrebne kalibracije,pa kako ga je onda prepoznao tri sekunde ranije...,uuuuf,polako gubim strpljenje a nemam nameru da kupujem novu tastaturu,jedna je već stradala... (:sok:)
izgleda da ću za danas da ga ostavim pa ću videti sutra dalje,ovih pet sati mi je dušu vadilo...

zajko:
Meni se desavala slicno, ali sam ustanovio da se USB i program ne gadjaju ako je sa HK oce to da bude.. Imas neke USB za Aerofly a neke za Phoenix 3.0 ...

donkihote:
pa stvarno nemam blage veze,što mi nije jasno kako ga onda prepoznaje dok go namestim to jest kalibriram komande,tu je još sve ok,sve reaguje kako treba,pomeram palice i pomeraju se oni narandžasti stubovi koji pokazuju da ti program prepoznaje imput od stanice i kad sve namestim posle mi kaže da nije priključen USB interface,kako onda dotle bio priključen...,na računaru imam 4 usb ulaza,na sve 4 sam probao i svuda ista priča
no svejedno prespavaću pa ću sutra da mozgam dalje u čemu je problem,danas nemam više snage idem da popijem rakiju da se smirim

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version