ELEKTRONIKA > SIMULATORI
pomoć oko phoenix 3.0
trijanglafly:
Čekiraj revers na trotil kanalu. Ja po srpski a tti se snađi (:beer:)
milomirts:
hvala druze uradicu tako
pnedic:
--- Quote from: milomirts on January 12, 2013, 03:04:19 PM ---ljudi namestio sam stanicu verovali ili ne iverujte mnogo je prosto.to je kad ljudi zaborave
mogucnosti na win 7
kad povezete kabl launcer pokrenuti kao administrator i tad izlazi malo prozorce gde pise run phoenix
i kliknite na njega i pali program ali nikako negasiti to prozorce jer odmah puca program i od igranja nista tako da
ostavite program u pozadini ali imam problem oko stelovanja gasa da odmah izbija na 100% tako da ako neko zna kako se steluje
bio bih mu zahvalan da napise.
--- End quote ---
Moguce da je ovo vrlo vazna stavka ! Pokrenuti launcher kao administrator. Ja imam WinXP (i uvek sam administrator) tako da nemam iskustva sa sedmicom.
Ljuba kv:
--- Quote from: milomirts on January 12, 2013, 03:04:19 PM ---ljudi namestio sam stanicu verovali ili ne iverujte mnogo je prosto.to je kad ljudi zaborave
mogucnosti na win 7
kad povezete kabl launcer pokrenuti kao administrator i tad izlazi malo prozorce gde pise run phoenix
i kliknite na njega i pali program ali nikako negasiti to prozorce jer odmah puca program i od igranja nista tako da
ostavite program u pozadini ali imam problem oko stelovanja gasa da odmah izbija na 100%
--- End quote ---
I ja sam imao taj problem i ovako sam ga resio. Samo se pritisne run phoenix i normalno radi, nemam nikakav problem gas mi je na 0
mrburns:
i ja imam problem sa gasom od pocetka...sve ostale kontrole normalno rade ali gas il je na 0% ili na 100%, zanci da postepeno dajes ili oduzimas nema sanse..probao sa dva razlicita usb simulatora i isti problem....jel ima neko resenje?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version