ELEKTRONIKA > SIMULATORI
pomoć oko phoenix 3.0
JLZ:
U Your controls, odaberite svoj profil koji koristite i idite na Edit.
Engine i Collective trebaju da se pomeraju kad micete palicu za gas (Throttle) (ako je heli u pitanju)
Skroz sa desne strane vam pise i koji je kanal sa stanice angazovan za to (ch1 Engine, ch6 Collective)
Jedna ikonica levo od odabira kanala je Curve. Tu udjite i odredite krivulju za taj kanal (linearno, sa expo ovim, onim, V oblik itd.)
mrburns:
meni se COllective ne pomera..stalno je zut do kraja...a sto se tice curve, mislim da nema veze sa ovim problemom......
JLZ:
Vidis, moze biti i do Curve. Ako je Curve ravna linija koja i za nulti i za maximalni polozaj rucice kaze 100% onda bi se desilo to sto opisujes: u bilo kojem polozaju rucice - gas 100%
pnedic:
Ljudi moji nemam pojma sta sam uradio ali meni throttle proradio kako treba (i colective pitch). Znam samo da sam odabrao neki elektro helikopter, i kliknuo na EDIT modela. Prakticno sam samo gledao sta tu svasta ima od podesavanja, klikno na kraju finish dugme i heli radi kako treba. Posle odabrao neki drugi heli i opet radi. Ugasio Phoenix, ponovo pokrenuo (preko emulatora) i opet radi.
Pheonix mi je verzija 4m
mrburns:
JLZ upravu si za tu vrstu curve...ali po difoltu ona je podesena da ide od 0-100%......samo ne znam zasto mi ne radi collective. ")
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version