ELEKTRONIKA > SIMULATORI

pomoć oko phoenix 3.0

<< < (2/7) > >>

pnedic:
Poslao samo ti na PP link da pokupis Phoenix 3.0 Emulator. To je programce koje se pokrene umesto samog simulatora. IZ NJEGA se pokrece Phoenix (ima dugme Run Phoenix).

I ja kada pokrenem phoenix preko original shortcut-a, nema sanse da vidi USB stanicu. Kada pokrenem phoenix iz emulatora vidi je bez problema.
Opet kada drugu stanicu prikljucim preko HK adaptera, emulator/simulator ne vidi tu drugu stanicu. T9X ne vidi nikako.

Phoenix je zestoko bug-ovit po tom principu i taj njegov bug zna zestoko da iznervira !. Mislim da reinstaliranje citavog operativnog sistema (kompa) suvise radikalno resenje koje ponekome (kao @smanu) pomogne. Ja licno bih radio bacio u smece simulator nego da reinstaliram masinu. Cudi me to sto si uz heli dobio Phoenix koji se tako ponasa - bar bi ta tvoja kopija morala da bude legalna i proverena. Ocigledno nije. Moguce je i da ima veze sa USB "protokolom".

nebeski:
Slikaj USB adapter da vidimo koji koristis. Da li je u pitanju onaj sa HK ili neki drugi npr. "9 in one" i sl.
USB sa HK radi samo na starim verzijama Phoenix-a cini mi se 2.x, a ako je "9 in one" kod njih imas visepolozajni prekidac sa strane koji moras postaviti u odgovarajuci polozaj za Phoenix.
Takodje desavalo se i da stignu neispravni USB donglovi koji nisu radili.
Meni je cak sa HK-a u kesi na kojoj je pisalo Phoenix stigao USB za Aeroflight simulator.
Ja koristim "9 in one" i sve je uvek radilo bez ikakvih problema ukljucujuci i update-ove.

donkihote:
@pnedić,nisam dobio PP nažalost,ali mislim da taj emulator imam i ja,medjutim tek iz njega neće uopšte da pokrene ceo simulator,pokrene ga sa same ikonice,kalibriranje je sve ok, ali kad dodje do toga da počnem simulaciju onda mi kaže da ga ne prepoznaje ali to sam već prethodno opisao,da se ne ponavljam
inače je sa HK ako se ne varam,no sve jedno probaću kod drugara na njegovom računaru,a možda i probam sa novim windowsom(ionako mu je došlo već vreme),možda je stvarno do mog računara u svakom slučaju hvala svima na odgovorima,ako uspem nešto daću vam na znanje  ()-()

milomirts:
ljudi imam isti problem sve instaliram ali kada povezem stanicu phoenix je nevidi
da bih proverio kabl instaliram drugi simulator i u njemu mi odmah prepozna stanicu i kalibracuja je perfektna
pitanje sad sta raditi?novi simulator ili sta posto na phoenixu neam sanse da ga povezem a treba mi simulator za vezbu
da li moze neko da pomogne?hvala.

milomirts:
ljudi namestio sam stanicu verovali ili ne iverujte mnogo je prosto.to je kad ljudi zaborave
mogucnosti na win 7
kad povezete kabl launcer pokrenuti kao administrator i tad izlazi malo prozorce gde pise run phoenix
i kliknite na njega i pali program ali nikako negasiti to prozorce jer odmah puca program i od igranja nista tako da
ostavite program u pozadini ali imam problem oko stelovanja gasa da odmah izbija na 100% tako da ako neko zna kako se steluje
bio bih mu zahvalan da napise.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version