Juče predveče otišli Joja, Goša i ja na letenje, kad ono imamo šta da vidimo, bale sena na sve strane i skaču padobranci.
Hellcat-a nisam ni vadio iz prikolice...
Bez obzira što je bilo skoro 7 uveče, padobranci su i dalje skakali. U jednom momentu, kad je sleteo avion koji ih je "izbacivao", pridje mi Momćilo i reče da je juče pre podne bio neko sa modelima i da su se padobranci žalili na letenje i ponašanje dotičnog.
Ne znam ko je to bio, ali zamoljen sam da prenesem da do kraja idućeg vikenda NEMA LETENJA MODELIMA NA ČENEJSKOM AERODROMU!!!!!!!!
U narednih sedam dana su treninzi padobranaca, a za idući vikend je Državno padobransko prvenstvo...
Sem toga, napisano je u ovom topicu, prvi reply na 6 strani, reply br. 75, kako se treba ponašati na aerodromu.
PROČITAJTE TO JOŠ JEDNOM!!!!
Momčilo mi je rekao da je direktor poprilično "popizdio" i da mu se ja, kao, javim, što mi ne pada na pamet, jer ja nisam odgovoran za ponašanje modelara na Čenejskom aerodromu.
Da ne bi bilo problema molim sve koji idu na letenje, da povedu računa o aktivnostima na aerodromu i da se, ako aktivnosti ima, obavezno uvek jave dežurnom rukovodiocu!!!
Dalje, para za košenje više nema. Ostalo je 1500,oo dinara na koje ću ja dotirati za još jedno košenje pre nego što budem pravio prvi let sa Galebom.
Posle toga ili će po drugi put davati oni što su već davali, ili će i oni koji dolaze, a nisu do sada ništa dali, početi da plaćaju za košenje.
Evo spiska modelara koji su platili ove godine:
- Gabor - 20,00 evra
- Golub - 20,00 evra
- Mirče - 20,00 evra
- Oskar - 2200,00 dinara
- Miloš - 2200,00 dinara
- Bojan 2000,00 dinara
- Jole 1000,00 dinara
- Dule 1000,00 dinara
- Bane - 1000,00 dinara
- Vlada - 1000,00 dinara
Do sada je plaćeno za 7 košenja, što u dinarima po kursu, što u evrima.
Moje nije da skupljam pare, niti da se svadjam i zameram, ali ne mogu sa shvatim da neki dolaze, stanu, lete, koriste i da se onako bezobrazno "prave ludi".... Bezobrazluk...
Ajd' uzdravlje