Mirce, jesil' ti ovo dobro podmazo (mislim da klizi... po ovoj travi, ko macija guza...).
Sve mi se cini da nebi bilo lose da se malo pomucis oko brzinomera i pokazivaca napadnog ugla.
Recimo da instaliras to na model i onda namestis da se cuje nekakav zvuk kod tebe da ti signalizira recimo kad je kritican napadni ugao (ili malo ranije), a ti brate onda popusti malo... dodaj gas...
Iako sam samo gledao ono sto su kacili na ovom forumu (sto se tice filmova... o ovom modelu) rekao bih da u letu (kad je brzina velika, a zemlja daleko) letis poprilicno dobro, znaci kad bi imao jos indikaciju brzine i napadnog ugla nebi vise imao problema tipa da model 'oce da padne. Naravno, ta indikacija treba da bude zvucna da nebi slucajno gledao u stanicu (ili neki pokazivac prikacen na njoj...).
Problem je ocigledno u brzini, nevalja ni presporo ni prebrzo, presporo se prevuce, prebrzo ako dodirnes odose tockovi...., e kad bi imao jednog malog gremlina da ti sapne dal' je brzina dobra bilo bi to...
I ne moj pomisliti da ja mislim da se meni nebi desavalo to sto se tebi desava... ko zna... kad me uhvati trema mozda bi bilo jos gore.... ko zna ... ipak taj model dosta kosta...
Razmisli malo o ovome, ako imas vremena.
Pozdrav,
Petar