Kalendar takmičenja za sezonu 20247 SKUP MODELARA - VALJEVO LYVA Divci 2024
Quote from: Bigneda on March 09, 2013, 09:46:37 PMQuote from: duke on March 09, 2013, 09:42:11 PMJedino je malo shit sto se promenila prognoza za Seres na Accuweather ,subota ujutru pise par pljuskova,nedelja isto... Ali oni to znaju da menjaju iz dana u dan...Ma idemo makar samo da brcnemo noge u moru Ako je i usput ovako ekipa raspolozena to se ne sme propustiti Vozili ne vozili bice show Koje bre more nije bre Seres na moru ako mene nelaze navigacija aaaauuuuu ko nas vozi
Quote from: duke on March 09, 2013, 09:42:11 PMJedino je malo shit sto se promenila prognoza za Seres na Accuweather ,subota ujutru pise par pljuskova,nedelja isto... Ali oni to znaju da menjaju iz dana u dan...Ma idemo makar samo da brcnemo noge u moru Ako je i usput ovako ekipa raspolozena to se ne sme propustiti Vozili ne vozili bice show
Jedino je malo shit sto se promenila prognoza za Seres na Accuweather ,subota ujutru pise par pljuskova,nedelja isto... Ali oni to znaju da menjaju iz dana u dan...
I idemo preko Makedonije
@dukenemoj da se brigas, pored staze ima bazen sa morskom vodom @agama D.O.O. cekam da se skori 300% pa onda samo udarim cekicem i sve otpada sem tockova
Quote from: matovic on March 09, 2013, 10:03:32 PM@dukenemoj da se brigas, pored staze ima bazen sa morskom vodom @agama D.O.O. cekam da se skori 300% pa onda samo udarim cekicem i sve otpada sem tockova ...nemoj samo ko na Mugenu da otpada (sve osim blata)
ovo mislim da je jedina slika ovakve havarije na internetu !