RC MODELI AVIONA - SUS > TRENAŽNI MODELI
Avion za pocetak na DX6i
IvanGrozni:
--- Quote from: zajko on March 06, 2013, 05:39:15 PM ---
Sto bolji to veci...ili sto veci to bolji... kako hoces... Samo to ce da te kosta jedno prilicno para za ovdasnje uslove, ali dobra stvar, pogotovu ako si stvarno mislio na benzinca, a mozda si mislio i na glow, sto je jeftinije u startu...
--- End quote ---
Znači da je ipak sve u veličini. :big smile
milomirts:
pa mislio sam na glow motor,ali sad stvarno neznam sta da radim bas si me pokolebao.moracu da se
posavetujem sa jos jednim kolegom modelarom pa cu videti sta cu.hvala jos jednom na pomoci
svrco:
Ja ti nikako ne bih preporucio toliki avion, prvo sto su sanse da prvi model razbijes bar 70% a toliki avion poprilicno kosta... Druga stvar je sto ti treba vise mesta za poletanje i sletanje kao i za transport, covek o tome ne misli mnogo na pocetku ali vremenom postane jako bitna stvar... Treci razlog je da takav model na kome ces se uciti sigurno nije interesantan za leteti, pa postane dosadan nakon 2 meseca... Ima tu jos dosta "za i protiv" razloga ali razmisli dobro o svemu...
;namig
milomirts:
za poletanje i sletanje nije nikakav problem jer ima aerodrom pored grada ali me bas muci to sto ne bih bas znao sta u kom trenutku da radim jer bas ako ga razbijem posle mogu samo da kukam
a elektro varijanta mi zvuci sigurnije a i zvao bih drugara upomoc da ga proba i istrimuje
a i taman bi posluzio za leto da se dobro obucim na njemu pa kasnije da uzmem nesto vece,znam da bi se malo smorio a i lepse je voziti njega nego simulator kad vec imam gde tako da ce onda najverovatnije da bude ovaj model,pa ako neko nije za neka mi kaze uz obrazlozenje jer mozda i gresim po pitanju modela jer vidim da ima dosta za i ne.stvarno sam u nedoumici
zajko:
--- Quote from: IvanGrozni on March 06, 2013, 05:49:38 PM ---
--- Quote from: zajko on March 06, 2013, 05:39:15 PM ---
Sto bolji to veci...ili sto veci to bolji... kako hoces... Samo to ce da te kosta jedno prilicno para za ovdasnje uslove, ali dobra stvar, pogotovu ako si stvarno mislio na benzinca, a mozda si mislio i na glow, sto je jeftinije u startu...
--- End quote ---
Znači da je ipak sve u veličini. :big smile
--- End quote ---
Ali... vremenom i tehnika
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version