Vaci..prvo,nisam pitao za 4s,nego za 3s,citaj pazljivo
Drugo,koje su ti ovo oznake elisa 945 do 947.
I trece,ovo je srpski forum ,pa shodno tome bi trebao pisati na srpskom ( peak value)
Samo sam gubio vreme citajuci ovo tvoje izlaganje .
Molio bih iskusne clanove foruma da predlazu,ostali neka samo citaju i neka uce
Prvo: Ja sam ti prvo rekao za 4s realni test, a onda ti dao predlog za 3s. Procitao sam sta si hteo, ali ti izgleda nisi dobro procitao sta sam ja napisao.
Drugo: Svako ko je kupovao elise na HK shvatice iz prve oznaku, izvinjavam se ako je nejasno. 9 znaci velicina elise 9 inca, a 45 znaci korak elise (pitch) 4,5 inca. Cak sam i dodao da je u pitanju SF ili ti Slow Fly... Ups
mislio sam Sporo Leteca. Sad je jasnije, sporo leteca elisa... Jos jednom, izvinjavam se zbog zabune....
Trece: Ja jaaaako malo koristim strane reci, ali nekada je mnogo lakse. Svako u ovom hobiju (i ne samo u ovom hobiju) zna sta to znaci peak vaue. Bio sam u zurbi ali sam ipak hteo da pomognem nekako, pa sam napisao termin koji mi je bio najlaksi. Izvini jos jednom ako ti je termin bio nepoznat.
I cetvrto: Izvini sto si izgubio 15 sekundi dragocenog vremena citajuci ono cime je neko hteo da ti pomogne koliko je mogao. Pokusacu ubuduce da ti ne smetam. Izvini jos jednom.
Nije mi jasno zasto ljudi biraju najgori moguci nacin da kazu nekome nesto. Lakse je nekoga poniziti ili uvrediti i povrediti, nego razmisliti 10 sekundi da li to treba bas tako napisati.... Ziv bio Sale, ne zameram ti mnogo, ali mislim da to nije lepo.
Pozdrav
Dopuna: Kad sam vec zajeo g.... evo ovde sam stavio par linkova koji mogu pomoci ljudima sa tavim problemom. Ako uopste nekog zanima.
http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,10398.0.html