Pre nekoliko veceri, ajde skupim zivce, i opet na podesavanje, i probaj i probaj, i sve ajde stavim kao sto je na cakra dao na fotki.
Ajmo napolje, stavim na ravno, ukljucim baterijiu i cekam, navata on signal satelita nakon 20tak sekundi, i ajmo
Arm, i polako krecu motori, ZU ZU ZU ZU, FLIP OVER !!! Auuuuu, tras naglavacke
jbt ni blizu, menjaj opet, smanji, pa kao nesto odradi, kao pijan, ali ne prima komande, ma vise ne znam sta sam probao.
JOOOOOOOOOOOOOOJ, popizdim i posaljem mail Vladi iz RcSrbija.rs ,
salji mi NAZA-u sa GPS sutra, nemoj da zaboravis !!!
Stigne mi sutra , ja tek nocu oko 4, kad sam sve poslove zavrsio, uzmem, na taj isti quad, postavim i podesim, ajde gainovi po defaultu, 135% svi.
ajde vec me muka hvata od probavanja, i mislim sad gas i to leti, i idem da spavam...
Idemo, arming, gas polako, i dize se pocinje ZU ZU ZU ZU FLIP TRAAASSSS !
Jeste skoro 5 ujutru, i zima, i spava mi se, al bas nisam lud. (pomislio sam u jednom trenutku da sam i lud
)
Aj da ja ipak stavim gainove za roll i pitch na potenciometar, i aj malo smanjim, dok je bio na kompu na oko 120 poenciometrom,
aj napolje, petlovi ubise
,
ajmo Arming, i polako vidim zujanje manje za nijansu, i smanji i smanji i smanji i nekako leti, ali skoro pa idealno mirno,
ipak je naza naza !!!!
Uzmem ja zakacim na assistant, i kad sam video, nije mi bolo dobro, gainovi na 50%
Onda skopcam da je u stvari da su ti motori ludacki jaki a i esc ih kretenski prate
E sad, da li je neko naisao negde, na info, koji gainovi su za sta tacno na ovom megapirate-u u mission planneru