ELEKTRONIKA > SIMULATORI

P O M O C

(1/2) > >>

iva.nat:
Moze li neko da mi skrati muke, vreme....? Imam Graupner mx 12 i kablove i cd kao komplet za simulator. To isto imam kao deo kompleta u heliju LAMA V4. Pokusao sam da pokrenem simulator ali ne ide.  Koji su  koraci da mogu da koristi simulator? U oba slucaja :)aplauz :sljus?
Hvala

pnedic:
Ne vidim da si napomenuo koji simulator je u pitanju ?

mkrle:
Da, koji je simulator u pitanju...?
...
Ja sam našao na netu odličnu verziju Real Flight tj. 3 u 1 3.5, 4.5 i 5.6 torrent fajl sa krakovima ... radi odlično i sa stanicom i sa običnim džojpadom za fudbal... mada je to kontrola užas...  Ima uz sebe dongle simulator preko koga pokrećeš program i šteluješ stanicu, čita skoro sve ...
POz

pnedic:

--- Quote from: mkrle on January 28, 2013, 12:11:33 PM ---Da, koji je simulator u pitanju...?
...
Ja sam našao na netu odličnu verziju Real Flight tj. 3 u 1 3.5, 4.5 i 5.6 torrent fajl sa krakovima ... radi odlično i sa stanicom i sa običnim džojpadom za fudbal... mada je to kontrola užas...  Ima uz sebe dongle simulator preko koga pokrećeš program i šteluješ stanicu, čita skoro sve ...
POz

--- End quote ---

Mozes li da mi sibnes link (tj torrent ) od verzije 5.6 na PP ? Ja nadjoh neku verziju G6 pa pustio download (5.06Gb pa cu da vidim sta je to).

iva.nat:
  Totalni pocetnik sam. Ako je moguce da mi kazete koji su koraci od pocetka(izbor simulatora,torenti ili sta vec...........)
Hvala opet

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version