RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU

Potrebna uslužna obrada na strugu

<< < (2/3) > >>

danko:
Želeo bi nekog sa kim mogu ozbiljno da se dogovorim - Tipa da dođem i da se to zaista napravi tad i tad i košta koliko smo se dogovorili. Ne znači mi ništa da čekam nekoga 5-6 dana pa da nešto "bidne a i ne mora" pa taman da je džabe.

tibeteagle:
Evo moje ponude. 5.- eura po komadu. Imam nemački Alfer aluminijum eloksirani od 8mm. Tačnost uzdužne obrade +-0.1mm, a u prečniki +-0.01mm. Strug čeka na komandu.
 ;namig

danko:
Odlično, možeš da pališ mašinu odmah :)

Uz gornji crtež samo želim da pojasnim još ovo:

Ne znam zašto, ali solidworks iz nekog razloga kada prevučem presek desno on mi pokaže onaj sa suprotne strane i obrnuto.. Možda je to tako u mašinstvu praksa, ali nisam mašinac, pa zato reko bolje da napišem ovaj komentar :)

tibeteagle:
U redu je sve. Dogovorili smo se.
 (pijemo)

Johann:
Bez da bude reklama ili hvaljenje, moram da kazem da je i meni gosn.Laslo na strugu napravio neke delove za moju CNC masinu i uradjeni su profesionalno.
Ipak da napomenem da su delovi bili izradjeni izuzetno precizno i pedantno, a kasnije se ispostavilo da su ti delovi za moju CNC sklopociju od masine koju pravim bili previse precizno izradjeni, nesto kao da u Yugo45 ugradjujes japanske delove
(moja CNC=Yugo45; Tibeteagle delovi = japanska fabrika :big smile)
pozz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version