RC MODELI JEDRILICA > THERMAL

Kako spojiti krila pod uglom (i razdvojiti)

<< < (3/8) > >>

zajko:
Nece se takmiciti, ali verovatno nece ni poleteti... ;namig
Ne razumem se u jedrilice, ali Vi pocetnici zaista imate pogresan pristup ovoj materiji... ili sam ja nesto prespavao !!! ili su to neke nove svemirske tehnologije, nama matorcima nepoznate...
Ne radi se o hejterima, nego o tome ima li smisla da kao pocetnik pravis jedrilicu DLG od 2m, pretpostavljam sa motorom, esc itd u Full-u, sa krilima od stirodura i sa budjetom od 50 Eur... Vec ti rekoh bolje sacuvaj neke parice i kupi kakav takav, ako si vec zapeo Treiner... Stanicu imas, to je jedino sto si dobro osmislio i uradio ...

--- Quote from: Vaci on February 27, 2013, 12:44:59 AM ---"Ako neko nesto ne zna, to ne znaci da nije moguce"

--- End quote ---
Pa... za nekog ko je pocetnik, i ko ne zna ni kako je dosao na takvu ideju, obicno je NEMOGUCE ....
Ima ovde ljudi koji hoce da pomognu i da kazu nesto i sto znaju i sto ne znaju, ali mnogo misle da znaju (obicno pocetnici), ali ponekad je mnogo tesko na,
da tako kazem... besmisleno pitanje dati odgovor

U zdravlje  ()-()

mkrle:
Ja bih se složio sa tim da treba da se počne sa manjim modelom čisto dok se ne uvežba rad i sve što ide uz to... A posle može i raketa na pogon na pivo...

Vaci:
Ok hvala svima. Molim moderatore da obrisu ovu temu da ne gnjavim ljude. A ja ako uradim nesto zakacicu ovde.
Nema problema.

tibeteagle:
DLG koji prodaje HK je u kitu. Kada se dobije trajno se slepljuju krila.
Krilo je od stirodura ali presvučeno providnom staklolastikom što daje 90% krutosti celom krilu.

Vaci, možda hoćeš odmah BMW ali da ga još i praviš je veliki izazov i za nejiskusnije svetske graditelje. Drago mi je da raste u tebi entuzijazam za gradnju ali to treba da se radi sa mnogo poštovanja prema tehnici. Tehnika ne prašta ni jednu grešku.
Ima dobrih školskih modela da se kupi i da se steknu prvi utisci. Nemoj odustati samo mnogo više treba da se upoznaš sa temom. Da bi se pravio jedan ozbiljan model potrebno je imati i uslove sa puno alata i da ne nabrajam još sve ostalo...
 ;namig

svrco:
Ja takodje mislim da to nije dobra ideja ali cu se zadrzati na tome! Covek je pitao za savet i izneo sta mu je na umu, nije trazio da mu dajete kritike na njegove postove!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version