RC MODELI JEDRILICA > THERMAL
Kako spojiti krila pod uglom (i razdvojiti)
tibeteagle:
--- Quote ---Znaci ipak nije Vaci lud. Mozda malo entuzijasta i slobodnih shvatanja, ali ne i lud.
--- End quote ---
Da bi se ovaj hobi uspešno radio, portebna je izvesna ludost. Da i sam nisam već odavno modelar, rekao bih da su svi ovi ljudi ludi, jer su zanešeni nekim potpuno nastranim igranjima za decu, koje a ma baš nikakve veze nema sa svakodnevnim životom. Umesto da sede pred kafićima, gledaju fudbal, piju i švalerišu se oni sede satima i danima i lepe tamo neke igračke. Dakle normalni ljudi, daleko nam bili. :big smile
JLZ:
;namig
()-()
Anakin:
--- Quote from: svrco on February 27, 2013, 03:15:32 PM ---Anakin set-up koji ja imam hangar9 je preporucio za isti model, znaci i velicinom i tezinom i vrstom modela! Nemam nameru da se sa tobom prepucavam samo da ti dam do znanja da nisi naj pametniji! Proveri to prvo pa se javi sa prozivkom! I moj dobronamerni savet ti je da malo smiris svoj dozivljaj ovde na sajtu, ne dobijas bez razloga upozorenja od moderatora za ban... Ljudi su ovde da bi dobili potrebne informacije a ne tvoja cesta omalovazavanja "da bi nekog spustio na zemlju"
--- End quote ---
Zasto, Svrco, skaces sam sebi u stomak!? Da sam prozivao tebe, imenovao bih te. To si mogao da zakljucis sobzirom da si elaborirao kakav sam. Prozivke nije bilo, bio je uopsten primer, temeljen na 3 clana koja vise ne ucestvuju na forumu. Sva trojica su letela Cesne, dve od stirodura, jedna konstruktivna. Te od stirodura su kacile precke i stative, dobijale skije itd. a ta konstruktivna (Black Horse) je dobila pola kile viska nepotrebno jakim setup-om, zatim je covek otisao sam da je poleti prvi put, slomio je i to je to. Posle joj je povecavao razmah krila... Znaci ti mi nisi bio ni na kraj pameti. Iskreno, ne znam ni sta letis. Prica o omalovazavanju nije na mestu, ja sve sto napisem potkrepim nekom cinjenicom. Na primer, ako tebi kazem da se "naj pametniji" pise zajedno, "najpametniji", i da je to gramatika iz osnovne skole, da li te omalovazavam ili ukazujem na cinjenicu!?
Ubuduce, ako sebi opet das na vaznosti i osetis se prozvan, resicemo preko privatnih poruka da ne bi coveku brljali po temi.
svrco:
Ne skacem ja nigde Anakin, sasvim mirno sedim... Ja sam rekao svoje misljenje a gramaticke i stamparske greske se desavaju kao ova sad... Uostalom ne interesuje te moje poznavanje moje gramatike ovaj forum ima drugu namenu, sto tebi ocito nije poznato... Neka ova tema nastavi svojim pravim putem...
Vaci:
--- Quote from: JLZ on February 27, 2013, 09:16:34 PM ---
;namig
()-()
--- End quote ---
lol :_D :hehe ()-() kako ti samo pade na pamet
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version