RC MODELI JEDRILICA > THERMAL
Kako spojiti krila pod uglom (i razdvojiti)
Viper:
--- Quote from: Vaci on February 26, 2013, 10:27:04 PM ---Pravo da ti kazem nisam nigde ni video DLG a kamo li na rastavljanje. Ali mi nekako logicno delovalo da ako ima veliki raspon da se i rastavlja. U stvari.. cek...
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__23138__Versus_Composite_DLG_1500mm_Glider_Kit.html
recimo ovo, krila se sastavljaju pod uglom, i to je DLG. Ne znam na koju foru. A ako je jedno krilo tesko recimo 50gr (lupam) na 4G to bi bilo 200gr. Da deluje i sila od 500gr, nekako mi to nije mnogo kao laiku...
--- End quote ---
Nisi dobro pogledao, krilo je iz jednog komada... ;)
Vaci:
Ja pitao za pomoc, ako neko hoce da pomogne hvala, ako nece ne mora. Vidim da ti ili neces ili ne znas. Ja cu napraviti sta sam naumio na ovaj nacin ili onaj. Ne volim hejtere (izvinjavam se na stranoj reci) i negativne ljude. Ako neko nesto ne zna to ne znaci da nije moguce. Pa nece se ta jedrilica takmiciti... covece...
U svakom slucaju hvala sto nisi rekao do kraja sta si hteo.
Vaci:
Viper, na slicici 6 po redu se vidi rastavljena jedrilica, tu su levo i desno krilo razdvojeni.
Ne vidim problem u stiroduru kao sto je vise njih navelo, jer je bas model sa linka od pene ojacan karbonom, kao sto i ja planiram. Na kraju krajeva, ako se ne snadjem sa rasklapajucim sistemom, napravicu 1,5m iz jednog dela. To vec moze da se transportuje.
Gatti.Gatozza:
nije problem u tome da li će se takmičiti, nego je problem što prilikom lansiranja DLG jedrilice ona stvarno trpi veliko opterećenje i to je glavni razlog što se one prave od karbona.
Viper:
Ne znam kome je namenjen poslednji post...ali silno gresis. Nije da niko nece da ti pomogne,nisu ljudi negativni, nego brate, iako smo mozda zemljaci:), lupas... DLG 2m, krilo 50gr, jos od stirodura, pa jos na rastavljanje a uz sve to prvi model...Sam si kriv sto svi skoce na tebe, ko sto rekose.
Retko kad se ukljucujem ali nisam mogao da izdrzim, narocito sto iz iskustva znam koji triper moze da bude DLG jer sam radio jedan raspona 1.5m od balze a nije mi ni blizu prvi model...
Krilo je iz 2 komada zbog poste. Vidis da imas parce staklene tkanine? Spojis krilo i to je to, nema vise demontaze...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version