RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI
Messerschmitt Bf-109D
(1/1)
Belja kv:
Posle dugih pregovora :P odstampan je Messerschmitt Bf-109D.Dalje preuzima moj DRUG Sale da da zavrsi i (<--)
Pozdrav...
misha:
He he, Ocigledno ce taj Messerschmitt imati i nekog rivala Spitfirea
Belja kv:
--- Quote from: misha on February 27, 2013, 06:56:07 PM ---He he, Ocigledno ce taj Messerschmitt imati i nekog rivala Spitfirea
--- End quote ---
Da onaj sto je imao malo tvrdje sletanje :hehe
Poz...
nedbojsa:
Kakvo oko Mišo. Ja sam blenuo u avion, i ne vidim spitfajera pored. Beljo mora da Sale zna nešto više o tim oznakama ili grešim.
sasa:
--- Quote from: Belja kv on February 27, 2013, 06:31:59 PM ---
Posle dugih pregovora :P odstampan je Messerschmitt Bf-109D.Dalje preuzima moj DRUG Sale da da zavrsi i (<--)
Pozdrav...
--- End quote ---
Chuj duzih pregovara :sljus
(yay) (yay) (yay) (yay) (yay) (yay) (yay) (yay) (yay) :)aplauz :)aplauz :)aplauz :)aplauz ()-() ()-() ()-() (pijanoo) (pijanoo) (pijanoo) (pijanoo)
--- Quote from: misha on February 27, 2013, 06:56:07 PM ---He he, Ocigledno ce taj Messerschmitt imati i nekog rivala Spitfirea
--- End quote ---
Naravno Miso,bice to borba izmedju shvabe i ujedinjenog kraljevstva...
--- Quote from: nedbojsa on February 27, 2013, 08:49:35 PM ---Kakvo oko Mišo. Ja sam blenuo u avion, i ne vidim spitfajera pored. Beljo mora da Sale zna nešto više o tim oznakama ili grešim.
--- End quote ---
A sto se oznaka za spitfajera tice,pa ti znas Nebojsa da mi se malo izgreble one stare :hehe pa da prilepim malo nove :_D :sljus.
U svakom slucaju ...VELIKO HVALA MOM DRUGU BELJI
Navigation
[0] Message Index
Go to full version