RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

Messerschmitt Bf-109D

(1/1)

Belja kv:

Posle dugih  pregovora   :P odstampan je Messerschmitt Bf-109D.Dalje preuzima moj DRUG Sale da da zavrsi i (<--)

Pozdrav...

misha:
He he, Ocigledno ce taj Messerschmitt imati i nekog rivala Spitfirea

Belja kv:

--- Quote from: misha on February 27, 2013, 06:56:07 PM ---He he, Ocigledno ce taj Messerschmitt imati i nekog rivala Spitfirea

--- End quote ---

Da onaj sto je imao malo tvrdje sletanje  :hehe

Poz...

nedbojsa:
Kakvo oko Mišo. Ja sam blenuo u avion, i ne vidim spitfajera pored. Beljo mora da Sale zna nešto više o tim oznakama ili grešim.

sasa:

--- Quote from: Belja kv on February 27, 2013, 06:31:59 PM ---

Posle dugih  pregovora   :P odstampan je Messerschmitt Bf-109D.Dalje preuzima moj DRUG Sale da da zavrsi i (<--)

Pozdrav...

--- End quote ---

Chuj duzih pregovara  :sljus
 (yay) (yay) (yay) (yay) (yay) (yay) (yay) (yay) (yay) :)aplauz :)aplauz :)aplauz :)aplauz ()-() ()-() ()-() (pijanoo) (pijanoo) (pijanoo) (pijanoo)

--- Quote from: misha on February 27, 2013, 06:56:07 PM ---He he, Ocigledno ce taj Messerschmitt imati i nekog rivala Spitfirea

--- End quote ---

Naravno Miso,bice to borba izmedju shvabe i ujedinjenog kraljevstva...

--- Quote from: nedbojsa on February 27, 2013, 08:49:35 PM ---Kakvo oko Mišo. Ja sam blenuo u avion, i ne vidim spitfajera pored. Beljo mora da Sale zna nešto više o tim oznakama ili grešim.

--- End quote ---

A sto se oznaka za spitfajera tice,pa ti znas Nebojsa da mi se malo izgreble one stare   :hehe pa da prilepim malo nove  :_D :sljus.

U svakom slucaju ...VELIKO HVALA MOM DRUGU BELJI

Navigation

[0] Message Index

Go to full version