RC MODELI JEDRILICA > THERMAL
Izrada DLG jedrilice
mad_mangod:
--- Quote from: Vaci on May 28, 2013, 12:57:18 AM ---Krenem ja danas kod caleta da izbusim na stubnoj busilici rupe u krilu, za montiranje na trup. Razmisljam kako da smestim krilo od metar i po u Citroena C3, kad zena hoce da ide u grad... i da vodi bebu u setnju. I naravno treba tu da stanu i kolica (koja ne mogu da stanu u gepek!). Spakujem u kola i zenu u dete i kolica, i nekako nadjem ugao da spustim i krilo. Okrenem se da namestim dupe da sednem u kola, a zenica moja koja je vec bila unutra, krenula da mi pomogne da smestim krilo. Uhvati kraj koji je lebdeo u vazduhu i povuce ga na dole. Suprotan kraj zaglavljen u kolica. Ja sedam u tom trenutku, vidim u sekundi sta se desava, u sledecih pola sekunde cujem zvuk krckanja krila - ne znajuci sta da radim ispustam jedno nenormalno glasno AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zena pita Sta ti je Vlado?
Pusti pusti ne ne ne ne.....!!!!@$@@%%^$
Pusta ona krilo, ja psujem na sve strane, srecom nema teskih posledica. Kod jedne "sarkice" malo kvrcnulo. Izlazim iz auta preteci usput, jer nisam u stanju da vozim kolko sam prso, dajem joj kljuceve i sedam pozadi. Auto krece... oo))
--- End quote ---
Hahahaha!!!! Vaci znam kakav je osecaj posto sam imao i ja slicnu situaciju samo sam ja posao na livadu da napravim neki let!!!!
Kad si ovo napravio onda je sve lako!!!! 4e :jaki:
bokki:
opusti se... 4e sve ce to epoxy i platno pozlatiti... :)
Vaci:
I evo dosao je i taj dan, posle svega i svacega, da jedan Vaci pocetnik koji nikada u zivotu nije nista napravio, sklopi taj famozni DLG. Kako ce leteti videcemo, a za sada malo slicica.
Prvo, supica od seckanog karbona-mikrobalona i epoksija. Mnogo dobra stvar, mnogo cvrsce nego samo mikrobaloni.
Sklopljen model
A sada malo merenja
Masa kompletnog praznog modela 202gr. Jedino nema peg za bacanje. Znaci jos pola grama :) Na ovu masu sam ponosan i nisam je ocekivao da budem iskren. A sledeci put idemo jos nize!!
Pogled s`preda
I ceo model. U stvari 2 modela. :) Jedan stari i jedan glanc nov hehehe :hehe
Valjda ce za neki dan stici sa HK servoi i ostatak, pa da probamo malo. Bice tada i neki snimak ako ga ne slupam. Bacam se na simulator! (yay)
svrco:
Pohvala za ovaj novi model (nije moje da komentarisem "stari" ), neka je sa srecom pa da ga vidimo u letu za koji dan...
Vaci:
Hvala :) Vec sam dobio cvrgu od starog modela za tu opasku :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version