RC MODELI JEDRILICA > THERMAL

Izrada DLG jedrilice

<< < (13/40) > >>

mad_mangod:
Samo pohvala Vaci   (res) (res) (res)

apaskalmmx:
Svaka chas i od mene.  (res)

Jeftino si proshao sa mashinu veruj mi, moja me koshtala skoro 1000e.

E od sad nema nazad, shtom si nabavio i vakum pumpu resultat che dochi sigurno brzo.

Samo napred, sad pochinje nova prikazna i veruj mi biche veselo.

Pozdrav
Paskal

Vaci:

--- Quote from: apaskalmmx on April 15, 2013, 01:19:31 PM ---Svaka chas i mene.  (res)

Jeftino si proshao sa mashinu veruj mi, moja me koshtala skoro 1000e.

E od sad nema nazad, shtom si nabavio i vakum pumpu resultat che dochi sigurno brzo.

Samo napred, sad pochinje nova prikazna i veruj mi biche veselo.

Pozdrav
Paskal

--- End quote ---

....verujem ti.... mene glodalica pre ove masine kostala 3000e... jos je otplacujem. Skupo zadovoljstvo za prosecnog coveka sa prosecnom platom sa juga srbije... :mhm :sljus

Vaci:
Molim ljude koji su radili sa kompozitima za savet i misljenje.

Planiram da oblozim krilo za jedrilicu sa 10gr karbonskim platnom i preko toga 18gr staklenim platnom. Karbonsko platno je ono BEZ orijentacije vlakana, carbon tissue sa HK. Na napadnu ivicu jos jedan sloj, znaci duplo. E sad, dali je to dovoljno ili da stavljam i tanke karbonske gredice u gornjoj i donjoj zoni profila? Ili da stavim od tog platna trake po sredini krila gore i dole?

Plasi me samo sto karbonsko platno nema jasnu orijentaciju, pa ne znam koliko ce biti kruto? Ima li neko neki savet ili misljenje?

Vaci:
Sredio sam novi radni prostor, organizovao se, isekao jezgra, zavrsavam podlogu pod uglom 4 stepena, profili su AG25.

...i dalje cekam materijal... pa ovo je neverovatno kako je tesko ponekad naci nesto u ovoj zemlji, da ne pricam o poslovnosti nasih ljudi... pa kurirske sluzbe... pa posta... i tako sve stoji kao da testira moje strpljenje. Prosto mi krivo sto sve stoji i nemam sta da napisem ovde. Nisam ocekivao prepreke na ovakvim mestima.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version