ELEKTRONIKA > SIMULATORI

On-line letenje na RealFlight G4

<< < (8/23) > >>

SABURO:

--- Quote from: Lazo on December 05, 2008, 01:18:14 AM ---Lazo, nije Ivan.

--- End quote ---
;)

Ala si flajao onog Yak-a, svaka čast, zaista sam mislio da je Ivan u pitanju.
 :)aplauz

--- Quote from: Lazo on December 05, 2008, 01:26:08 AM ---P.S.

Predlažem da u buduće, ko god se od nas prikači na internet, da prvo proveri dali je već pokrenut host RCFLY4UM - pa se priključi, a ako nije - neka on otvori host RCFLY4UM i tu sačeka ostale. Tako ćemo uvek znati koje je "naše jato"

Pozdrav

--- End quote ---

Slažem se...

kole:
Pozdravljam svi gledaoci,

Ajd za nas sa jeftinijim ulaznicama neko pojasnjenje, sta mi treba za letenje i sta da daunlodujem. Dali mi treba ta stanica koja dolazi sa simulatorom ili moja koju inace koristim za AeroFlajDeluxe? Sta da skinem i odakle i kako da vam se pridruzim?

Ako nekom nije tesko nek me opasulji, mislim objsnjenjem a ne porcijom pasulja, mada u vezi s istom ne bih imao nista protiv.

Kole

Lazo:

--- Quote from: SABURO on December 05, 2008, 01:40:55 AM ---Ala si flajao onog Yak-a, svaka čast, zaista sam mislio da je Ivan u pitanju.

--- End quote ---
:big smile Ma to ja samo polako skidam rđu sa zanemočalih penzionerskih prstiju  :big smile

Tebe sam na nažalost viđao samo nekako u sinkopama!? Skoro kao slad-šou. Kao da ti nije bila baš najbolja konekcija ka širom sveta razapetoj mreži?

Vidimo se na virtuenoj livadi.

Pozdrav

n3mke:
Jel se leti opet veceras, i kad?? :)

Matić Dragan:

--- Quote from: kole on December 05, 2008, 02:30:34 AM ---Pozdravljam svi gledaoci,

Ajd za nas sa jeftinijim ulaznicama neko pojasnjenje, sta mi treba za letenje i sta da daunlodujem. Dali mi treba ta stanica koja dolazi sa simulatorom ili moja koju inace koristim za AeroFlajDeluxe? Sta da skinem i odakle i kako da vam se pridruzim?

Ako nekom nije tesko nek me opasulji, mislim objsnjenjem a ne porcijom pasulja, mada u vezi s istom ne bih imao nista protiv.

Kole

--- End quote ---

takodje od letenja i jurcanja motorom sam malo zapustio comp pa bi neko objasnjenje dobro doslo

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version