RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI

Pomoc oko Super Bandita edf

<< < (2/3) > >>

svrco:
Ta baterija 2200mah pretpostavljam da je 3s, jer otprilike se one najcesce koriste za edf 55mm...Ovako ugrubo receno racunaj da ti za edf 55mm model tezi najvise 500 grama, a ako ides na 70mm onda je tu vec druga prica...
Mozda ovako nesto ako ti odgovara:
http://www.parkjets.com/bandit/

IvanGrozni:
Darko iz tvog predstavljanja, se ne vidi da li si početnik ili si već nešto leteo. Ako si početnik, ovaj jet model uopšte nije za tebe. Oni se lete sa velikim gasom, brzi su, okretni i potrebna je puna koncentracija dok se lete. Za čas se dogodi da odu tamo gde ne treba. Magic ti je objasnio u vezi dva EDFa i njihove mase, kao i oko baterije. Ako već hoćeš super bandita, onda ne bi bilo loše da staviš recimo na nosu modela, biće možda ružno, ili na kraju modela, naravno ne sa EDF motorom već nekim drugim. Ako si početnik svakako je bolje rešeenje neki trener, stirporac.

tibeteagle:

--- Quote --- E sad,posto je u planovima predvidjeno da radi sa jednim edf-om 70mm,a ja bih da stavim dva od 55mm... :)
--- End quote ---

Treba da se poštuju fizičke veličine modela. Ako je taj model konstruisan za fi 70mm nikako ne može da stane 2x55mm = 110mm
A zašto bi stavio? Šta želiš postići? Gbe bi da uguraš sve to?  mmmm

xdarkox:
Hvala svima na savetima. Svakako cu vas poslusati,a posto imam ta dva edf-a,mislim da ce oni malo da pricekaju. :) definitivno nisam spreman za njih,posto sam od juce postao vlasnik jednog avioncica koji se nije bas proslavio,ali zadovoljan sam kako je leteo(citav je ) :) U pitanju je P 47 thunderbolt, i sa njim pocinjem da se snalazim. A sto se tice pravljenja,za pocetak cu napraviti "funder and lightning" pa polako. Malo sam se zaleteo u vezi modeliranja,ipak to nije lako kako sam mislio.  Pozdrav svima...

svrco:
Evo ti jedan kratak prelet sa mojim sporijim modelom i EDF 70mm cisto da vidis da nije za pocetnika, a ne bih rekao ni da je p47 mmmm

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version