Pozdrav svima.
Ja sam Dusan, inace sa nbg, fotograf, mator i totalno zaludjen za sve zivo na daljinski
Vremenski najduze u avio modelarstvu, ali najmanje iskustva sa istim imam. U zadnje vreme samo automobile teram i mislim da cu se u buducnosti samo na to i orijentisati.
Hangar....pristojan....al aj da krenemo hronoloski.
1. Piper cub 700mm balsa sa cox 0.8ccm
2. Tamiya sand viper 1/10, 2wd electro buggy koji je od skora dobio BL 3500kv i sad tockira na pola gasa ako se isti prenaglo doda.....
3. Subaru impreza 1/8 2wd nitro..... ne secam se vise ko je proizvodjac......znam da mi ga je drugar uzeo u sloveniji u nekom hobby shopu koji vise ne postoji i da ima force 3.5ccm
4. Henglong M26 pershing 1/16 tenk
5. Parkzone Bf-109 1000mm electro koji jos nije leteo (na zalost nema se kad
)
6. Micro p-51 550mm electro koji obozavam jer moze se spakuje u ranac i da se prosetam de ocu da letim
7. Reely Blaze 1/10 4x4 truggy, koji je sad pretvoren u pravi off road, moze se reci i da je rock crawler.....i nisam neki ljubitelj prebrzih 4x4..... mnogo vise cenim 2wd za brzinu, off i on road...
8. I najnoviji u kolekciji Losi XXX-SCT sa kojim sam toliko odusevljen da je pitanje dal cu ista iz ''hangara'' voziti pored njega
Jedino mu po meni fali malo brzine, al vec narucen 4300kv BL za njega. Znam da time nije u ''klasi'' al bas me briga ionako se ne takmicim nego teram iskljucivo iz licnog zadovoljstva.
Pored toga nekad sam bio vlasnik
1. Tamiya PORSCHE 956 RM Mk.5 1/12 2wd electro......mislim.....imam ga jos uvek.....bar ono sto je ostalo od njega......
2. Hobbico Cessna 182 750mm electro, prelep modelcic na kom sam ucio da letim.
3. Tamiya lunch box 1/10 monster truck koji je u mom vlasnistvu bio svega mesec dana i mnogo sam bio nesrecan sa istim.....da ne kazem KANTA NEOPEVANA.....
4. 2xSyma S107G heli.....saranjena oba.....definitivno nije helikopter za mene.....
Toliko za sada