RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU
Izrada alata na CNC-u...
sova:
radi covek za sve pare, svaka cast :)aplauz :)aplauz (pijemo) (pijemo)
mirce:
Da, da... Goša je Car...
Danas kad sam odneo gotov alat, čovek reče da takav alat još nije video. Kaže preterano je dobro uradjen.
Šta reći, kooperanti Kombinata samo tako znaju da rade... :big smile
Vaci:
Ovako nakon CNCa ne moze da izgleda. Ovo moze samo vesta ruka, svaka cast :) (res)
mirce:
Nastavak sage o kabini...
Što bi rekli Zemunci, znači, napravljeno je par kabina, ali ni jedna nije dobra... :sljus
U firmi gde je pravljen alat vakum mašina ne radi, treba tek za par nedelja da bude gotova ona koja može da vakumira toliku površinu i toliku debljinu materijala.
Alat su nosili u neku drugu firmu, gde je mašina slaba, pa kabina baš i nije ispala najbolje.
Ajde, može da posluži da napravim dno kabine, čisto nešto da radim, ali nije to to...
U drugoj firmi gde sam bio, tamo gde su mi radili tip tankove, napraviše kabine... Ja reko 3 oni napravili 20... :sljus :sljus :sljus
Sve su manje više OK, mogu da prodju, ali je "matrijal" tanak... :sljus :sljus :sljus
Znači, praktično, ni jedna ne valja... :sljus :sljus :sljus
Lepo sam im kazao, objasnio, pokazao prvu kabinu, ali džaba... Napraviše kabinu od PVC-a 0,5 mm debljine, a to je tanko i kabina je "glindžava"...
Znači, opet sam na početku i sada tragam za PVC folijom debljine 1,5mm
Ako znate gde ima da se kupi, napišite...
Navodno ih je bilo u "Uradi Sam", no ovaj naš novosadski, izgoreo pre desetak dana...
Znači, PVC 1,5 - 2 mm...
Hvala unapred...
Pozdrav
Mirče
tibeteagle:
--- Quote ---... i sada tragam za PVC folijom debljine 1,5mm Ako znate gde ima da se kupi, napišite...
--- End quote ---
Sutra ću pogledati u grafičkim radionicama u Subotici. Skoro sam potpuno siguran da imaju 1.5mm ili 2mm PVC providni. Proveri ću i beli, jer je za tankove dobar i takav. Molim da mi napišete potrebne dimenzije za kabinu i tankove, kako bi smo uskladi dimenzije sa tablom i eventualnim sečenjem za slanje do vas...
Javljam vam se što pre.
;namig
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version