RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU
Izrada alata na CNC-u...
petar:
Mirce, ako nije tajna koliko su ti naplatili?
Mene zanima to jer sam napravio nesto izmedju CNC glodalice i rutera. Do sada sam samo obradjivao par vrsta aluminijuma. Pravio sam kutije za neku firmu...
Pa me cisto zanima cena...
Nisam jos obradjivao drvo, tako da ne znam.... Znam za aluminijum da ispada dobro....
Sto se tice pripreme za generisanje g koda ima tu dosta posla, ali mislim da je ovaj tvoj deo lak.
Inace napravio sam CNC za plocice za elektroniku i za kutije...
A posto sam modelar, kad nadjem vremena i volje napravio bih kalup recimo za neku 3D jedrilicu (slicno "kulbutin_u") pa da i ja probam kako to izgleda iz kalupa...
pozdrav,
Petar
PS. Mislim da se te neravnine (samo da se izsmirgla) nece videti na kabini.
Evo kako recimo izgleda moja prva kutija.
mirce:
Hvala svima što ste se javili i na savetima i iskustvu...
Osam sati sam spominjao iz razloga što mi je rečeno da toliko treba da se taj deo napravi, a sad da li je u toj ceni samo rad mašine ili i njena priprema, ja sad to ne znam...
Znam ga je Martin poslao pripremu u nekom fajlu, za koji ja nikad nisam čuo. Koliko treba vremena da se iz tog fajla prebaci na G cod, mislim, nemam pojma, kao što ni ne znam da li to ulazi ili ne ulazi u cenu alata...
Ja sam alat platio 100 evra, cena radnog sata u toj firmi je 10 eura što bi značilo da je rad 80 evrića, a razlika u ceni je verovatno materijal.
Prvo je bilo da je cena izmedju 50 i 70 evra, pa kad je stigla priprema ispalo je 100...
OK, ništa nije problem, Mirče sve plaća, ali ovo je baš očigledno da nije dobro...
U prvoj firmi koju sam zvao, kad sam su ljudi videli pripremu, rekli su mi da je cena alata 200 evra. Nisu spominjali vreme izrade...
Sutra imam prvo sastanak u jednoj firmi da vidim uzorke alata koje su oni pravili od medijapana, a potom idem u firmu gde je alat pravljen...
Videćemo šta će biti, ali posle svega napisanog i pošto sutra vidim medijapan koji je obradjivan na CNC-u, mislim da ima samo dve varijante ili da mi prave alat ponovo pri tom mi garantujući kvalitet površine, ili da mi vrate pare.
Šta god da bude, proći će mi još sigurno nedelju - dve dana dok alat bude gotov i spreman za vakumirku...
Bez kabine ne mogu da završim dno kabine, a tu ima još dosta posla. Sve to vuče jedno drugo...
Pozdrav
Mirče
GILE:
Iz mog iskustva od medijapana ovakve forme se rade na sledeci nacin:
- Ploce se lepe epoksi lepkom radi dobijanja zeljene debljine.
- Prva operacija na CNC je gruba obrada na pred meru tako da ostane 0,2-0,5mm za finalnu obradu.
- Epoxi smola se zamuti i razredi acetonom i sa ovim se dobro natopi grjanje na cirka 40 stepeni poboljsava prodiranje smole na vecu dubinu.
- Kada smola ocvrsne ide zavrsna obrada. Ovaku formu bih obradjivao dvoperim glodalom veceg precnika ravnim bez radiusa u dva pravca kretanja uzduzno i popreko.
Glodalo mora da bude za medijapan od tvrdog metala specificnog sastava jer medijapan ima u sebi 20-35% peska.
Sto se tice vremena potrebnog za izradu tesko je govoriti, mnogo faktora utice na potroseno vreme. Ako je masina novije generacije i velike produktivnosti onda je cas rada na toj masini skuplji, jeftinija masina jeftiniji sat rada.
Slicno sam radio od aluminijuma povrsine dovedene do ogledala kostalo je 500 evrica.
mirce:
Znate onaj stari vic kad su se sreli Hasa i crnac na nudističkoj plaži?
Gleda Hasa kako crnac ima onako veliki ku..., pa ga upita kako je to moguće.
Kaže crnac: -Znaš, ja ga izvadim, stavim na mengele, uzmem dobar čekić i udri dok ne nakucam koliki mi treba...
- Moraću i ja to da probam - reče Hasa...
Posle jedno dve nedelje sretoše se oni ponovo i pita crnac: - Ej, di si ti Haso, kako ide ono...?
- Polovično, brate, polovično... - reče Hasa
- Kako polovično?
- Pa, boju sam dobio, al dužinu nikako...
E tako i ja sa ovim alatom, oblik sam dobio, ali površinu nikako. Sreća moja, pa za razliku od Hase, ja imam Gošu koji će doterati površinu da bude kako treba.
Danas, pre nego što sam otišao u firmu gde su pravili alat, nazvao sam firmu koja mi je prva dala ponudu. Vlasnik je jedan fini gospodin, kojem sam ispričao celu priču i koji mi je rekao da bi bilo najbolje da dodjem i da vidim njegove proizvode od medijapana radjene na CNC-u.
Tako je i bilo...
Kad mi je pokazao uzorke, video sam sledeće stvari:
- ni najednom površina nije glatka kao staklo
- finoća obrade, kao što je ovde napisano, u mnogome zavisi od oštrine i oblika glodala i posmaka
- i na njegovim alatima mora da se radi završna dorada sa gitom, farbom i poliranjem, naravno u mnogo manjoj meri nego na mom alatu
Objašnjeno mi je zašto je alat koji sam dobio toliko grub?
Razlog je jednostavan, u firmi gde su pravili alat prvo su napravili kompletan komad i onda su ga obradjivali sa dugačkim glodalom (sad ne ulazim u problem da li je ili nije oštro). Pošto je glodalo dugačko, viri najmanje 15 cm iz mašine, ono na tolikoj dužini "baca" i zbog smera rotacije jedna strana mnogo više "izkrzana" od druge, jer je glodalo prosto kidalo materijal.
Sem toga posmak je mnogo veliki...
U ovoj firmi su mi rekli da bi oni alat pravili drugačije, obradu radili sa kraćim glodalom i češćim posmakom i da bi obradjivali ploču po ploču medijapana.
Znači fiksirana bi bila prva ploča, obradjena, onda kad ostane 1 - 2 mm do vrha, na nju bi se ulepila i stegla sledeća i tako skroz do kraja...
Sa kraćim glodalom i manjim posmakom, alat bi imao finiju površinu, ali kako rekoh, ona ni dalje ne bi bila "kao staklo"...
Na kraju ove moje avanture, nisam ni išao u firmu gde je alat pravljen, nego sam ga vratio Goši i u narednih par dana će ga on doterati.
Za sledeći put znam šta mi je činiti, a svima vama se još jedno zahvaljujem na savetima i mišljenjima.
Nadam se da smo svi nešto naučili i izvukli neke zaključke. Ja sam sigurno...
Pozdrav
Mirče
mirce:
Danas su me kooperanti našeg Kombinata po ko zna koji put oduševili...
Umetnik na delu...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version