@saxpg hvala, ne treba slike
Evo, stigoh sinoc nesto da zavrsim i danas da polomim
, pa idemo redom...
prvo sam isekao elerone, zalepio sarkice i polugice
na repu izdubio mesto za servo
postavio i servoe na krila, ne svidjaju mi se ovako, pa cu verovatno da prosecem krilo i uguram ih unutra , ne znam samo da ovim ne oslabim krlio a verovatno cu morati i neku karbonsku sipkicu
kad sam zavrsio ove radove pade mi na pamet ideja da ga danas prvo bacim ovako u ovoj fazi i probam ko jedrilicu. Dakle vrh njuske samo sam prilepio trakom, ubacio prijemnik i 1s bateriju. Proverim balans, tamo je gde treba i ajde bacim ga jedanput ali ne nesto mnogo jako i jos levom rukom a desnom drzim stanicu , krete malo kroz vazduh i odmah je pokazao problem sa tipstalom. Pade na nos ali nije bilo stete, otvorim poklopac i ponovo namestim bateriju napred pa probam opet. Ovaj put je bilo malo bolje ali vidim da zanosi u levu stranu, onda ga bacim opet, jos malo jace i lepo krete pa mi sleti pravo na krov od supe (sve ovo sam probao u dvoristu
) . E tu na krovu lepo se zaustavila a onda pocne da kliza sa njega ( krov od cirade pa klizav..) i padne na zemlju pravo na rep, jbg...
nije strasno, zdrav prelom, odma' sam zalepio drvofixom.
Sad sledeci koraci su kako rekoh da izdubim rupe za servoe u krilima, ubacim jedno karbonsko ojacanje duz trupa i u krila, pa cu opet da je probam ko jedrilicu.
eto toliko za sad