Evo ovako da krenem redom:
Sto se tice samog kvaliteta izrade, model je od neke vrste stiropora eps, koji se dosta razlikuje od klasicnog epo...
Kuglice su dosta sitnije i cvrsci je, ali malo krhkiji u odnosu na epo...
Delovi su solidnog kvaliteta ali ima jako glupih ideja:
Kao prvo model koji se najcesce leti brzinama preko 150km/h ima elevone koji su za krila pricvrsceni salotepom, koji se cak poceo odlepljivati pa sam to resio sa sarkicama koje su mi se pokazale odlicno...
Drugi problem koji mi se javio bio je mesto za montiranje serva koji upravlja prednjim tockom, jedva sam ga uspio ubaciti...
Treci problem je bio samo montiranje nosaca prednjeg tocka koji je predvidjen samo da se zalepi na stiropor, sto bi pri prvom sletanju otpalo pa sam ga zalepio za nosac baterije tako da se tezina baterije na sletanju osloni na tocak...
Cetvrti problem je da upustva uopste nema, dosao samo jedan papir na kome su popisani delovi...
Peti problem je nacin ubacivanja turbine, znaci kad se jednom ubaci i zalepe dve polovine trupa menjanje motora i turbine je nemoguce...
To su uglavnom neke osnovne mane koje sam uocio, nadam se da nece biti daljih problema...
Evo slike toga sto sam odradio, dalji radovi cekaju elektroniku pa da ga zavrsim...