jel se to tebi trese kamera li si loše se igrao sa pid-ovima? Trese ti se quad kada propada.
Pid-ove danas malo ko namešta jer postoje kojekakvi filteri i ostala čuda tako što jedino što preostaje da se namesti jesu super rate i rc rate....
Zao mi je dati pare za neke dobre elise,ionako ne znam jos professionalno
leteti,pa onda ni stelovanje ne pomaze (ili ne znam nastelovati)bas.Mogu ti reci da sam se igrao sa pidovima, taman nesto nastelujem sto mi je po volji,onda vidim nesto drugo opet ne stima,.Malo mi je vec postalo i dosadno to stelovanje,ili trebam rukovati drugacije,da ne smanjim gas skroz do min. ili
.Filtere ne smem jos iskljucivati a ni engleski mi nije bas ,plasim se i da motor ne sprzim,mada sva videa o stelovanjima sam ispratio pogotovo od Joshua Bardwell.E sad jos nisam ni spominjao da pisu komande u CLI sto mi je spansko selo skoro
A i ovaj betaflight su sad vec iskomplikovali,uvek nesto dodaju,pa opet nesto drugacije treba stelovati.No bice to jednog dana sve ok (bar se nadam)
Najveci problem je sto nemam vremena samo vikkendom,Sto zapamtim subotom,naredni vikend zaboravim,ili sj..e vreme pa izostane sledeci vikkend.Trebalo bi puno vise vezbati,ali sta je tu je.