RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI

F 18 od izoflora 6mm

<< < (3/6) > >>

radisa.radic:
Hvala na pomoci jos jednom ali imam jos pitanja model sam priveo kraju jer nije mnogo komplikovano sve uklopiti mada treba vremena jos sminka i elektronika ali gde se nalazi CG na ovom modelu sto je najbitnije tacno odrediti.....nasao sam u planu da je na 14.6 cm od vertikalnih stabilizatora dali je tako i kod vas bilo

rajker:

--- Quote from: radisa.radic on August 16, 2013, 09:02:42 PM ---Hvala na pomoci jos jednom ali imam jos pitanja model sam priveo kraju jer nije mnogo komplikovano sve uklopiti mada treba vremena jos sminka i elektronika ali gde se nalazi CG na ovom modelu sto je najbitnije tacno odrediti.....nasao sam u planu da je na 14.6 cm od vertikalnih stabilizatora dali je tako i kod vas bilo

--- End quote ---
TAko sam i ja namestio otp.A vidi gde mi dodje onda baterija ako neces + koji teg  mmmm

radisa.radic:
Ja sam porucio motor 2200 kv a bateriju cu isto 2200 mada mi se cini ovo sve potanko da nosi tu bateriju i nadam se da nece toliko trbati napred da bude neznam dok skroz ne zavrsim....

rajker:

--- Quote from: radisa.radic on August 17, 2013, 04:12:04 PM ---Ja sam porucio motor 2200 kv a bateriju cu isto 2200 mada mi se cini ovo sve potanko da nosi tu bateriju i nadam se da nece toliko trbati napred da bude neznam dok skroz ne zavrsim....

--- End quote ---
Neznam,motor moze najverovatnije i jaci al baterija od 2200 ce dosta dodati na tezini aviona.Tako da jest jaci motor i jaca baterija al ce biti brz otp ko moj sa 1400 kv i sa 1300mah  mmmm

radisa.radic:
Evo kako je to ispalo kod mene ostale jos neke sitnice da se zavrse        Nego koliko sam primetio ti si ovaj model doneo u jednoj kesi sta se dogodilo?                                                                   

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version