RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI
F 18 od izoflora 6mm
rajker:
mmmm ma zavrsio sam sa njim,jer necee da reaguje na moje komande redovno.Ja ga rasparcao i izvadio delove,za neki buduci model(mozda isto f18) :big smile
radisa.radic:
oo))zavrsio sam i ja sa mojim otkazala baterija negde na sto metara visine i vertikalno dole inace lepo je poleteo moglo da se upravlja cg je bio ok na 14.5 cm samo mnogo me uplasilo koliko je bucan motor od 2200kv moze i lagano da se leti inace model je bio tezak sa 2200 baterijom 3s ravno 460 grama....
mariomdw:
--- Quote from: radisa.radic on August 25, 2013, 08:02:51 PM --- oo))zavrsio sam i ja sa mojim otkazala baterija negde na sto metara visine i vertikalno dole inace lepo je poleteo moglo da se upravlja cg je bio ok na 14.5 cm samo mnogo me uplasilo koliko je bucan motor od 2200kv moze i lagano da se leti inace model je bio tezak sa 2200 baterijom 3s ravno 460 grama....
--- End quote ---
koje su dimenzije tog modela? kako takva mala tezina? :O ja letim f16 falcon te klase isti set up samo ne ide ispod 600gr nikako ;namig
rajker:
--- Quote from: mariomdw on August 29, 2013, 11:12:18 PM ---
--- Quote from: radisa.radic on August 25, 2013, 08:02:51 PM --- oo))zavrsio sam i ja sa mojim otkazala baterija negde na sto metara visine i vertikalno dole inace lepo je poleteo moglo da se upravlja cg je bio ok na 14.5 cm samo mnogo me uplasilo koliko je bucan motor od 2200kv moze i lagano da se leti inace model je bio tezak sa 2200 baterijom 3s ravno 460 grama....
--- End quote ---
koje su dimenzije tog modela? kako takva mala tezina? :O ja letim f16 falcon te klase isti set up samo ne ide ispod 600gr nikako ;namig
--- End quote ---
http://rc.tomhe.net/fa-18
radisa.radic:
Jedno pitanje skolpio sam novi model pa me interesuje da li je neko probao bateriju da montira sa gornje strane modela da bude tacno na sredini onako mi deluje da je previse sa jedne strane i da model vuce na tu stranu jest da gubi na estetice ali mislim da bih lakse upravljao sa njim?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version