RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

Parkzone Wildcat F4F

(1/3) > >>

dovlasmith:
Pre oko 2 nedelje sam uzeo arf model i napunio ga sa esc-om od 20A, servoi od HK najobicniji standardni, motor isti kao sto sam stavio u parkzone mustang-a i fokke wulf-a iz ranijih postova, i danas je bio prvi let.
Mogu reci da ovaj avion naprosto odusevljava u svakom pogledu. Cena veoma pristupacna za arf, motor ima dovoljno snage (cak ga i ne vozim sa vise od 80% jer nije potrebno), akrobacije primerene warbird-u radi veoma lako, stabilan u letu i po vetrovitom danu,,
Potrosnja: u bateriji od 2200 mAh 3S, posle 6 i po minuta leta ostalo je 39% kapaciteta.
Sve u svemu, mislim da je ovo najbolji parkzone-ov model u pogledu cena/kvalitet.
U vazduhu izgleda dosta realno, jedino sto je kao neka karikatura sa onim njegovim sirokim trupom, ali to je vec do ukusa...
S obzirom da mi je ovo treci model od ove firme, mogu reci da sam postao njihov fan :)
Snimak je opet izostao jer sam bio sam, ali cim budem u mogucnosti, okacicu...
Pozz!! :)))

http://www.parkzone.com/Products/Default.aspx?ProdID=PKZ1975

dovlasmith:
Danas sam imao neobicno iskustvo sa ovim modelom. Poleteo je i u startu se ponasao kao jako repat. Sta god da sam radio sa kontrolama nije reagovao kako treba i ja nemam pojma kako sam ga uspeo spustiti bez ostecenja.
Nisam uopste mogao da provalim u prvih par minuta sta se desava, proverio CG i sve je bilo u redu.
Slucajno sam pogledao i skontao da sam prilikom povezivanja zamenio ruder i elevator...  :big smile
Svaki put prekontrolisem pre starta, ali jedini put kad nisam i eto sta se desilo.
Jos kad sam pogledao bolje, rudder je stojao prilicno udesno, a elevator prilicno na gore.
Ni sad mi nije jasno kako sam uopste mogao da ga spustim...

dovlasmith:
Evo jedan snimak, nisam podesio boje na mobilnom tako da nije nesto ali posluzice (ukljuciti vecu rezoluciju)
Pozz!!! :)))

Gabor:
Pre par dana i do mene je stigao jedan Wildcat

Trenutno sam ga ponudio u oglasima, ali ako ne naiđe neki ozbiljan kupac...

...onda ću ga kompletirati i poleteti

Još slika o modelu imate ovde: http://gabor-rchobi.blogspot.com/2014/12/grumman-f4f-wildcat-horizon-hobby-384.html

varadero:
Parkzone modeli su malo skuplji od kineskih, ali su zato puno kvalitetniji i izdržljiviji.
Osobno ganjam Hawker Hurricane-a već 3 godine i svaki puta uživam u letu s njim.

Mana Parkzone modela je šro se boja s vremenom guli (pogotovo oko poklopca trupa/canopy-a) i što su uistinu preskupi dodaci, kao recimo retrakti, scale svjetla i slično.

No izbacili su novog Mustanga, koji u sebi ima sve, za nekih 160€ pa se nadam da ću upotpuniti svoju kolekciju  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version