RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU

Lepak za elapor

<< < (4/5) > >>

MEPHISTO:
Тешко је дати конкретан савет јер не знам шта хоћеш да урадиш. Обичан ЦА лепак пролази кроз ЕПП као кроз сито и разлива се где год стигне. Гел можеш боље да контролишеш, мада се и он разлива, нарочито када стиснеш површине које лепиш. У сваком случају залепљена површина буде већа од површине коју покрива лепак - дакле под притиском лепак се рашири како површински тако и у дубину ЕПП.

Предпостављам да се лепљење већих површина може постићи тачкастим наношењем (удаљеност тачкица је ствар пробе и осећаја) и накнадним притиском по целој површини. Такође треба размотрити могућност да се велике површине не лепе од једном него део по део, због боље контроле.

Било би лепо чути и још нечије искуство по овом питању!

bane:

Imam neku kinesku igracku na kojoj sam pomalo ucijo da letim "FAST" on je od elapora i sve sto sam na njemu lepijo
 lepijo sam sa silikonskim pistoljem i stapicima sa pijaca i dobijo pristojne spojeve.Koliko vidim niko to jos nije probao pa preporucujem da bar probate pa sudite sami.

shelle:
Dobro drugari ako mozete da kazete gde ima da se kupi cijanofiks gusti (gel)

Ja sam dobavio model od elapora pa...ako mi bude zatrebao...

Pozzz

Shelle

sasa:
Zdravo sele druze nije valjda da vec treba lepak ali boze moj sta je tu je .Super lepak gel henkelov sam danas kupio u maksiju ali ima ga svugde pa i na trafikama ali trazi iskljucivo henkelov jer je stvarno dobar.
 Pozdrav od SASE iz Krusevca

shelle:

--- Quote from: sasa on April 04, 2009, 03:53:53 PM ---Zdravo sele druze nije valjda da vec treba lepak ali boze moj sta je tu je .Super lepak gel henkelov sam danas kupio u maksiju ali ima ga svugde pa i na trafikama ali trazi iskljucivo henkelov jer je stvarno dobar.
 Pozdrav od SASE iz Krusevca

--- End quote ---

O Sale prijatelju, cuti da ne cuje zlo ne treba mi jos, nego hocu samo da budem sprema u zlu netrebalo. Ako bude srece, sutra idem na poljanu...nadam se da nece ..znas veccc

(work)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version