RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU
Lepak za elapor
MEPHISTO:
Тешко је дати конкретан Ñавет јер не знам шта хоћеш да урадиш. Обичан ЦРлепак пролази кроз ЕПП као кроз Ñито и разлива Ñе где год Ñтигне. Гел можеш боље да контролишеш, мада Ñе и он разлива, нарочито када ÑтиÑнеш површине које лепиш. У Ñваком Ñлучају залепљена површина буде већа од површине коју покрива лепак - дакле под притиÑком лепак Ñе рашири како површинÑки тако и у дубину ЕПП.
ПредпоÑтављам да Ñе лепљење већих површина може поÑтићи тачкаÑтим наношењем (удаљеноÑÑ‚ тачкица је Ñтвар пробе и оÑећаја) и накнадним притиÑком по целој површини. Такође треба размотрити могућноÑÑ‚ да Ñе велике површине не лепе од једном него део по део, због боље контроле.
Било би лепо чути и још нечије иÑкуÑтво по овом питању!
bane:
Imam neku kinesku igracku na kojoj sam pomalo ucijo da letim "FAST" on je od elapora i sve sto sam na njemu lepijo
lepijo sam sa silikonskim pistoljem i stapicima sa pijaca i dobijo pristojne spojeve.Koliko vidim niko to jos nije probao pa preporucujem da bar probate pa sudite sami.
shelle:
Dobro drugari ako mozete da kazete gde ima da se kupi cijanofiks gusti (gel)
Ja sam dobavio model od elapora pa...ako mi bude zatrebao...
Pozzz
Shelle
sasa:
Zdravo sele druze nije valjda da vec treba lepak ali boze moj sta je tu je .Super lepak gel henkelov sam danas kupio u maksiju ali ima ga svugde pa i na trafikama ali trazi iskljucivo henkelov jer je stvarno dobar.
Pozdrav od SASE iz Krusevca
shelle:
--- Quote from: sasa on April 04, 2009, 03:53:53 PM ---Zdravo sele druze nije valjda da vec treba lepak ali boze moj sta je tu je .Super lepak gel henkelov sam danas kupio u maksiju ali ima ga svugde pa i na trafikama ali trazi iskljucivo henkelov jer je stvarno dobar.
Pozdrav od SASE iz Krusevca
--- End quote ---
O Sale prijatelju, cuti da ne cuje zlo ne treba mi jos, nego hocu samo da budem sprema u zlu netrebalo. Ako bude srece, sutra idem na poljanu...nadam se da nece ..znas veccc
(work)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version