ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM

Koji ESC za koji motor

<< < (3/3)

magic:
Sasa, da to su 2 odvojena uredjaja, ali moze da crkne i UBEC a da ostane ispravan ESC (sto ti naravno nece mnogo pomoci), moze da crkne i baterija koja napaja odvojeno ...

Naravucenije - sve moze da crkne, ja zato u mojim vecim avionima idem na duplo napajanje sa regulatorom voltaze od poznate marke (Powerbox).

poz

An-2 colt:
Pre nedelju dana mi je u letu crkao ESC.Motor je otkazao, ESC se restartovao, ali nijednog trenutka nisam ostao bez BEC a, servoi su radili i uspesno sam sleteo model.

mkrle:
Što se crkavanja tiče ja sam imao goru ituaciju, u sre leta posle divnog lupinga jednostavno komada više nema i model punom brzinom u zemlju. Ostao je u hiljadu komada :)

I šta sam posle ustanovio, taman toliko se izvukao kabl za napajanje da je sve prestalo da radi pa i kontrole.

mkrle:
A da, prilikom pada onako filmski se baterija zapalila tako da sam imao prilike da uživo vidim kako 3S gori kao sumanuta... plamen kao brener i onda samo dim... na svu sreću pa je prilikom udara baterija otpala 30tak cm od modela pa je samo ona i izgorela... sve ostalo je preživelo

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version