Zahvaljujem na lepim zeljama !!!
Nikad se nije postavljalo pitanje, ko ce ga poleteti i gde…. Odgovor je uvek bio isti Mala Ivanca i moja melnkost…
Daleko od toga da sam umislio da sam dobar/odlican letac… rekao bih za sebe RC hobista, prosecan letac, sa velikim iskustvom poletenih (a bogami i olupanih aviona), u zadnje vreme nesto drasticno manje lupanja, ne racunam mala ostecenja kod nekog trapavog sletanja, ponekad…
Doduse imam jednu fabricku gresku u sebi, za koju se kao trudim da je ispravim.. ako mi legne taj dan XX za letenje, leteo bih sve sto imam u hangaru, a ima…. mikro, da kazem srednji, pa u zadnje vreme povecih, a razlicitih aviona/pogona….
Mislim da je to NE dobro, jer svaki avion je prica za sebe… I mislim da je najbolje jedan dan letenja, samo jedan avion, tako se i najbolje napreduje u tehnikama letenja, mislim ja, ali avaj… ja ko dete na sisu…
Ja vec odavno nemam problem, niti tremu da poletim bilo koji avion, mislim svoj, tudje ne volim i izbegavam….(kao i tudje zene
, tudji auto i tudje penkalo)…
Uzevsi u obzir da sam ja skakao po ovom avionu "godinu dana", zajebavao se, nervirao se, ali ga nekako i sa osmehom sastavljamo na gomilu, izuzev motora u koji se ne razumem i koji nisam hteo sam da cackam, kad su se vec dule i Mladja ponudili kao HELP od razrade i kasnije dorade… Pistu nekako znam i poznajem, i na njoj sam imao zilion letova, rebus je od starta bio resen…
To bi bilo kao da sam ja smuvao Severinu, pa zamolio drugara da napravi prvi krug… NE ide !
Ali znam, imajuci u vidu svoju mladost, da cu od sad leteti Velike i Mikro avione (mikro su poseban vid zabave)