RC MODELI JEDRILICA > THERMAL
konverzija na struju?
Gatti.Gatozza:
Dobio sam brzi odgovor u vezi ovog dužeg trupa od vlasnika Mibo Modela iz Slovenije.
"na slici je trup modela Graupner Youngmaster. Ovaj model se je proizvodio prije 13-14 godina i danas nema od nega nista vise osim slike u starom katalogu:)"
Problem je što google nema informacije o ovom modelu, tako da ne znam šta da tražim, koji tip krila... Da li neko zna kakve planove za izradu da tražim po netu? Koji tip krila je u pitanju?
EDIT:
Našao sam na RCGroups nekoliko tema u kojima se spominje, pa ću ovih dana malo pretraživati po forumu.
magic:
Tip krila biras ti u zavisnosti od toga sta zelis da radis sa ovom jedrilicom. Ako zelis samo da jedris onda je to jedno, ako hoces da bude akrobatska i da mozes sa njom na padinu onda je to nesto drugo. Sto se setapa tice ja sam prezadovoljan onim sto mi je trenutno u Ion-u, http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,2107.msg78958.html#msg78958 tako da vidi sta ces. Naravno sve zavisi i od toga koliko ce na kraju biti teska.
poz
Gatti.Gatozza:
neka osnovna ideja je bila da se ugradi motor i da se koristi kao klasična elektro jedrilica. akrobatska jedrilica mi ne deluje kao nešto zanimljivo. u međuvremenu sam pronašao i par fotografija.
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version