RC MODELI JEDRILICA > THERMAL
DLG Marabu - klasa F3K
djomla19:
Cestitam Branek sine, da te dugo sluzi , vido si i sam da sa strujom mozes da se povredis
:hehe ;namig
vpilic:
(pijemo)
Modeli su stigli izuzetno lepo i sigurno upakovani.
Posto je Branko licno preuzeo ptice, lesonit koji je pratio modele Jovan ti nije doneo :)
Cena oko 100eur/kom
Cekamo rezultate i ocenu kvalitet/cena pa ako vredi mozemo poruciti jos par kom :)
Vaci:
Mene zivo zanima da vidim neki dlg koji je neko drugi pravio, da uporedim sa mojim. :) Za te pare mi izgleda jako lepo
Sejo:
Momci svaka cast.
S obzirom na to da je nekoliko nas zainteresovanih u Crnoj Gori, moze li neko da nam objasni kako da se jedrilica naruci i kojim putem stize.
Unaprijed zahvalni.
branek:
Pozdrav..
--- Quote from: Sejo on September 24, 2013, 07:38:21 PM ---Momci svaka cast.
S obzirom na to da je nekoliko nas zainteresovanih u Crnoj Gori, moze li neko da nam objasni kako da se jedrilica naruci i kojim putem stize.
Unaprijed zahvalni.
--- End quote ---
Predlažem da se obratite Vladimiru, iz RCSrbije (vpilic na forumu) i dogovorite nabavku... Ivan (IVAN3D) je isto zainteresovan, tako da mislim da će vas biti dovoljno za lepu ponudu...
Jedino što imam da vam kažem je da se naoružate strpljenjem zbog toga što za nas Čeh (naručuje se iz Češke) nije imao na lageru nego je pravio. Možda sad ima, ko zna...
Pozdrav i ako nabavi i vas više, pravimo takmičenje... :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version