Ja sam pre nekih 7 dana imao prilike da otvorim novu kutiju sa Blade 350QX AP Combo, covek porucio i kupio, pa smo ga zajedno poleteli… Kutija ista samo 50% deblja, unutra je quad sa produzenim originalnim nogicama za jedno 2-3 cmm, sa namontiranim gimbalom GB200 i kamerom CGo1…
i iz njega ide jedna zicica koja se ubode u port gimbala… Gimbal se samo navuce, kao sine u nosac i zabravi., ubode zicka u njega i The End…
Uz njega stize 3000Mah3S E-Flite Li-Po i ovoga puta bolji chargher i za 220V, Kamera je vrlo slicna Go-Pro, vrlo moguce da je i oni prave za njih, sve one lice jedna na drugu, doduse, na kameru se usrafi njena 5.8 Ghz antena, izgleda kao poveci saraf…, napini baterija, stavi SD kartica (kupuje se posebno do 32GB) i sve je spremno…
Sada su zamenili uz RTF umesto DX5e (sa 3 polozaja flight mode prekidacem) ide posebno doterana i samo za njega Spektrum DX4e, kojoj su izbaceni trimeri i ima taj 3 polozaja flight mode prekidac, prosto, jednostavno i funkcionise.
sa ovom stanicom moze da leti samo u Beginer modu, AP modu i Stability mode…
Da bi se gimbal pomerao sa stanice treba dodati jedan Spektrum satelit DSM mode i stanicu sa vise kanala mislim da je DX6 minimum… Inace Gimbal na sebi ima 5-6 raznih prikljucaka, kojekakvih
Sve ostalo je isto kao i na V2, bar spolja… da, nov je i nosac dimbala i kamere, veci robusniji na 4 vibracione gumice, stize uz gimbal..i nosac za iPhone ili nadroid koje se kaci na stanicu, drzac telefona…USB punjac kamere