RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU
Izoflor
pnedic:
Ima ga sigurno u Uradi sam u BG. Cak ima i komada koji su izbaceni iz pakovanja, koji su (kao) osteceni. Hteo sam da kupim taj komad-dva medjutim prodavac mi rece kao navodno moze tako da se uzme ali je cena ista kao i onaj ne osteceni u pakovanju.
Slagacu sad ako kazem koliko kosta, oko hiljadu dinara pakovanje (mislim 12-13 komada 05x1m od 6mm).
rajker:
--- Quote from: miša2002 on October 26, 2013, 08:13:33 PM ---Uporedite stranu "A" i stranu "B", bilo kog pakovanja ili već kako se prodaje.
Uslovno rečeno su obe glatke, ali se i golim okom vidi da nisu iste. Jedna strana je uvek "džombavija" od druge, a osim toga i ne ponašaju se isto ni na lepak, ni na farbu, ni na savijanje. Sa jedne strane brže puca...
@rajker
Pogledaj taj izoflor iz paketa i uveri se sam.
Možda sam pogrešno shvatio Savino pitanje ?
Pozdrav
Miša
--- End quote ---
Pa znam da nisu iste strane.Jedan je svetliji ,pre farbanja smirglam obe strane.Nego kad sam ove ploce uzimao pokazali mi ono sto ce odsad biti u prodaji.E to mi se nije svidjelo nikako,jer je rebrast ko eval ploca.
Decky:
Postavite i neku slicicu materijala da vidimo o čemu se radi
a može i adresa gde se može naći (work)
rajker:
--- Quote from: Decky on October 26, 2013, 08:49:56 PM ---Postavite i neku slicicu materijala da vidimo o čemu se radi
a može i adresa gde se može naći (work)
--- End quote ---
Eto par friskih slika
Sava:
U Uradi sam na N.Beogradu ga nema, provereno. Možda u nekom drugom prodajnom objektu, voleo bih znati kojem. Crni se sigurno može farbati, ali bez efekta. Možda uraditi model trakama za pakovanje u različitim bojama.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version