RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU

Izoflor

<< < (8/9) > >>

rajker:
Pa i ja sam trazio svugde al ga nema.Kolega sa foruma inace iz Sarajeva ako sam dobro video.Izgleda da u Bosni ima a nasao sam i jedan Hrvaski sajt gde ima nesto ali sve je to daleko od nas  :'(

alzo:
Par puta godisnje idem do Loznice i Bosna je na pljucomet ali da bih presao kolima treba mi zeleni karton i medjunarodna dozvola  >:(  a to mu je jedno 5 hiljadarki..da nije tako skoknuo bih do Zvornika ili Bijeljine , mozda bi se tamo moglo kupiti  mmmm

Drazen82:
Iz Sarajeva sam ja. Mozda bi se nesto moglo nekako skontat. Bus neki ili slicno.

marko.jovanovic:
Ako ne pravite profilisana krila od tog komada izoflora koji ugrađujete  možete dobiti fantastičan materijal na sledeći način. To sam već postavio u jednoj temi ali evo i ovde kada se već vodi diskusija. U prodavnici Sitologika u Beogradu postoji dvostrana lepljiva traka koja se prodaje na m2 dosta je žilav materijal i dosta lagan. Uzmete dve ploče izoflora od 3mm i zalepite ih po hrapavim stranama ovom trakom jednu za drugu na taj način dobijate jako dobar materijal i dve glatke strane izoflora. Jeste malko teži ali je bar izdržljiviji. A što se tiče onog plavog stirodura što je tibeteagle postavio ja sam našao neki slovenački od 10mm ali ne profilisan. Nije loš materijal ali je dosta krt.

alzo:

--- Quote from: Drazen82 on June 18, 2015, 11:46:19 AM ---Iz Sarajeva sam ja. Mozda bi se nesto moglo nekako skontat. Bus neki ili slicno.

--- End quote ---

Vec vidim naslov "Modelarska mafija uhvacena u rasturanju penastih materijala"
salu na stranu, pitanje je koliko bi tabli stiglo citavo, u svakom slucaju hvala na ponudi  ()-()

Danas sam svratio i pogledao i kupio ovo
http://www.floorhouse.rs/sr/prateci-materijal/podloge/izo-podloga-xps-5mm/1089

materijal je gladak sa obe strane, sjajan, elastican i na dodir kao da je gumiran a lagan je kao pero, podseca na
one kutije u koje se pakuje hrana...ucinilo mi se vrlo upotrebljivo pa sam kupio cetiri table
1250x800 za celih 480 dinara, bilo me blam da uzmem manje  :o
Probacu da odradim neko krilo ovih dana pa ce se znati valja li ili ne  mmmm

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version