Matice su obrušene i jedan kraj ulepljen krep trakom, kako epoksi lepak ne bi ušao u navoj i napravio sranje prilikom ulepljivanja istih u nosač.
Donji deo horizontalca je zaštićen krep trakom kako višak epoksi lepka ne bi upraljao površinu horizontalca.
Matice su postavljene na svoje mesto u kombinaciji sa 5-minutnim epoksi lepkom. Zatim sam postavio i horizontalac i proverio geometriju, dok lepak još vulkanizira.
Kako bi nosač komplet dobio na čvrstoći, pristupio sam laminiranju istog. Korišćeno je 50g stakleno tkanje i avio smola. Pošto mi vagica nije bila pri ruci, odnos smole i učvršćivača sam odredio spricem... u odnosu 100:40, da je vagica bila tu, odnos bi bio 100:35.
Prelaz između nosača i boom-a sam popunio petominutnim epoksi lepkom u koji sam umešao tiksi i bombaž platno, tj sve je to usitnjeno da takva smesa fino popuni svaku šupljinu i ispuni spoj kako treba.
Trenutno nemam fotografiju zavšenog dela, fotkaću narednih dana pa će se videti..
Nastavak radova se preselio na izradu pločice koja će u sebi nositi servo motore, zapravo sva četiri servo motora. Dva će linkovima biti povezani sa flaperonima, a druga dva pecaroškom sajlicom omogućiti upravljanje repnim površinama. Podrazumevano je da se i za repne površine koriste linkovi, ali pošto nemam bužire i linkove za repne površine, pristupio sam modernijoj izvedbi.
Tu sam zastao sa pločicom, jer je trebalo osmisliti idealnu poziciju servoa kako bi sve komande nesmetano prolazile i vršile posao.. kako bi doneo konačnu odluku, morao sam da pristupim fiksiranju krila za gondolu modela. Prvobitna zamisao je da se krilo fiksira jednim šrafom, dok se u napadnu ivicu stavlja pin koji ulazi u gondolu i na taj način osigurava krilo.. što mi se nikako ne dopada, jer dugogodišnje iskustvo sa DLG jedrilica me je naučilo da treba i mora dva šrafa da drže krilo za trup modela, jer su sile prilikom zabacivanja izuzetno velike i to je neophodno!
Pristupio sam izradi matice koja je trebalo da se ulepi u unutrašnjost gondole, naravno pre toga je trebalo odrediti rupu u krilu, a da se ne naškodi strukturi krila.. sa velikom preciznošću sam odredio poziciju i zabušio rupu. Ne moram da spominjem da je geometrija proveravana više puta tokom ovog postupka.
M4 maticu sam ulepio petominutnim epoksi lepkom. Krilo je fiksirano i savršeno uklopljeno.
[ Specified attachment is not available ]